Golf 5 landirenzo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Helper
    CBC Član
    • 18.09.2014
    • 16
    • Daleko juzno
    • Ford Focus

Golf 5 landirenzo

Moze li mi neko reci da li moze kod nas da se servisira Landirenzo koji se fabricki ugradjuje u Golfa 5 sa motorom 1.6? Samo pitam jer planiram kupovinu auta sa ovim fabrickim plinom. Pitao sam kod par plinadzija kod mene i oni mi kazu da nemaju dijagnostiku za Landirenzo plinske uredjsje i da je bolje da kupim benzinca pa da ugradjujem onda plin. Sta vi kazete na ovo?
  • Neshtry
    CBC Član
    • 01.06.2008
    • 53
    • Odzaci

Ako je fabrička ugradnja,naći ćeš majstora 100%
    Pitaću ja mog kuma on ima fabrički u vw polo

Послато са LG-M250 уз помоћ Тапатока

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Auto koji ima ugradjen gas kao nov, prešao je bar duplo kilometara od istog koji nema gas. Što se tiče majstora za takav gas, pa ima ih, nije da ih nema ali su retki
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Helper
        CBC Član
        • 18.09.2014
        • 16
        • Daleko juzno
        • Ford Focus

Znam da su kod landija dizne paprene i da kostaju oko 50e po komadu, ima li jos nesto zbog cega bi trebao da izbegavam landija? Kakva su vam iskustva sto se tice njega? Hvala na odgovorima

Comment

• sErGiO
          Moderator
          • 30.01.2007
          • 2769
          • Neko selo pored Beogr
          • Alfa Romeo 156SW

Napiši bar odakle si. Ja znam 2 servisa u Beogradu ali džaba ako si iz Vranja.
          Koliko sam ja shvatio majstora, dizne ne mogu da se otvraju i čiste pa samim tim nisu za naše tržište. Kad se zaprljaju skidaj i bacaj, a jedna dizna košta kao da je dizel (u glavi mi je cifra od oko 100€ po dizni a ne 50, možda i nisam u pravu). Postoje zamenske dizne koje su nešto jeftinije ali takođe ne mogu da se rastavljaju radi čišćenja. Moraćeš na kraju da poskidaš te dizne i da staviš nešto što je mejnstrim na ovim prostorima, na primer Valtek a to automatski znači i zamenu plinskog ECU-a i struje, što će reći 200-250€.
          Dobro ti je rekao majstor, kupi običnog benzinca pa ugradi plin. Kao što reče Dora, taj auto je prešao duplo više od istog takvog koji nema plinsku instalaciju.

Comment

• Helper
            CBC Član
            • 18.09.2014
            • 16
            • Daleko juzno
            • Ford Focus

U Leskovcu, Vranju i Nisu svi klimaju glavom kad cuju za Landirenzo...

Viđao sam par auta koji imaju Vialle plinski uređaj za koji inace prvi put cujem, ima toro bocu sa pumpom za plin sto sam prvi put video, evo ovako izgleda:

Pumpa za plin u boci:

Toro boca proizvođača STAKO

Ima li kod nas da se kupi ovakva boca ili ne daj Boze da crkne pumpa moze li ona da se nađe...

Moje je stanoviste da se generalno treba kloniti automobila sa ovakim plinskim uređajima, da li gresim možda?
            Kad tad isteci ce 10 godina koliko vazi boca pa treba razmisljati unapred o tome...

Hvala na odgovorima i sugestijama...

Comment

• Neshtry
              CBC Član
              • 01.06.2008
              • 53
              • Odzaci

Vialle je holandska firma,pravi uređaje tipski za TSI,GSI i GDI motore

Послато са LG-M250 уз помоћ Тапатока

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Naravno da to treba izbegavati, jer je izraubovano, starija generacija i nema ko ovde to da održava..
                Danas Zovoem Eko LUka kej da kupim usrani utakač... Kaže teta a pa mi to samo ovlašćenim serviserima prodajemo...

Pa nabije vas slon na henis, nisam tražio upaljač atomske bombe... Posle se čude zašto je Landi Renzo sve redja zverka. Ovakvim stavom samo ubrzavaju neminovnu propast. Umesto da pruže punu podršku da se spasu ovi iz uvoza što su nastradali oni se i dalje sektaše..

Meni odgovara, ja sam ih izvadio bezbroj i turio AC.

Nikad ali NIKAD ne uzimati auto iz uvoza koji ima gas. Još ako ga je Bakica vozila do pijace... milina...
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• hirurg83
                  CBC Senator XXL
                  • 26.02.2014
                  • 398
                  • Banjaluka
                  • VW Jetta

Istina wve ato Dora rece, drugar izeo zafiru sa fabričkim plinom koja je za 2 godine presla 180 000
                  Plus rad u mjestu.
                  Katastrofa.

Comment

• stevak
                    CBC Senator XXL
                    • 31.05.2009
                    • 1215
                    • Zemun
                    • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by Dora View Post
                    Još ako ga je Bakica vozila do pijace... milina...

ex SAABotražitelj

Comment

Working...
                    X