Parkiranje u podzemnoj garazi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Laza05
    CBC Početnik
    • 26.02.2019
    • 3
    • Cirih
    • Hyundai Accent 2005

Parkiranje u podzemnoj garazi?

Pozdrav,

Trenutno sam u Svajcarskoj. Ovde nema servisa za LPG pa Vas molim za pomoc. Imam Hyundai Accent 2005g. sa ugradjenim Lovato sekvent sistemom i toroidnim rezervoarom.
    Pre oko dva meseca se desilo da je, jos u toku tocenja na pumpi, gas poceo da curi na spoju sigurnosnog ventila i tela multiventila. Saljem Vam sliku sa tacno oznacenim mestom curenja gasa. Ja sam nastavio da vozim po autoputu i istrosio sam sav gas iz boce na taj nacin. Od tada vozim samo na benzin, a za par meseci cu u Srbiji da to popravim.

Medjutim, uskoro bih trebalo da pocnem da koristim podzemnu garazu za svakodnevno parkiranje (do sada sam parkirao na ulici). Da li postoji mogucnost da je nesto gasa ipak ostalo u boci i da se desi da pocne da ponovo curi na istom mestu? Citao sam da npr. moze da zaglavi elektroventil i da onda mi se cini kao da je sav gas potrosen a ustvari ga jos ima u boci. Da li bi on svakako za ova dva meseca iscureo kroz tu rupu koja se pojavila na telu sigurnosnog ventila? Da li treba da zavrnem sigurnosni ventil?

• hirurg83
    CBC Senator XXL
    • 26.02.2014
    • 398
    • Banjaluka
    • VW Jetta

Koliko je spratova pod zemljom garaza? Ovo curenje imas pored gumice.

Comment

• Laza05
      CBC Početnik
      • 26.02.2019
      • 3
      • Cirih
      • Hyundai Accent 2005

Garaza je potpuno ispod zemlje tj. plafon garaze je ispod nivoa zemlje. Znaci, garaza nema prozore.

Comment

• hirurg83
        CBC Senator XXL
        • 26.02.2014
        • 398
        • Banjaluka
        • VW Jetta

Minus 1 je dozvoljeno za lpg. Dublje nije.

Comment

• Laza05
          CBC Početnik
          • 26.02.2019
          • 3
          • Cirih
          • Hyundai Accent 2005

Ali to nije problem nego sto ne bih zeleo da krene da curi u garazi gas...

Comment

• hirurg83
            CBC Senator XXL
            • 26.02.2014
            • 398
            • Banjaluka
            • VW Jetta

Onda ga ispusti rucno totalno. Odvrnes taj ventil, a prije tog skines mali filter na Reduktoru i izace sve i kap. Kod mene je bio isti taj Multiventil. Gumica na ventil za puštanje skliznula i tuda curio. Namjestio ga i više ga ne diram.

Comment

Working...
            X