gasi se na velikim obrtajima i odmah prebaci na plin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • joca123456
    CBC Početnik
    • 04.04.2019
    • 4
    • beograd
    • passatb5.5 2.0 benzi

gasi se na velikim obrtajima i odmah prebaci na plin

Pozdrav nov sam ovde pa ne zamerite ako pogresim,ali imam passata b5.5 2.0 benzinac 85kv,imam sekvent plin nisam siguran koji je morao bi proveriti jel sam kupio skoro auto.
    Prvi problem je auto kad vozim recimo 90km/h i na vecim obrtajima kad ga izbacim iz brzine obrtaju padnu i ugasi se a na manjim obrtajima normalno radi.Menjana klapna gasa stavljena druga sve ful na benzinu radi sve okej ne gasi se sve super samo na plinu,bio na dijagnostici i sve kaze da je u najjboljem redu ne moze covek da utvrdi sta je problme?ako neko imas slicno nek mi pomogne
    Drugi problem auto kad je hladan odmah prebaci na plim pri prvom paljenju ujutru i u toku dana svaki put isto odmah na plin cim ga upalim,tempratura je podesena na 40 da prebacuje a obrtaji 600, kako god da ga podesi on isto radi ?pa ako neko zna kako to da resim bio bih bas zahvala
  • zeljkoci
    CBC Veteran
    • 12.05.2008
    • 143
    • La
    • Fiat Punto. 1.2

Koji uredjaj je u pitanju?

Comment

• joca123456
      CBC Početnik
      • 04.04.2019
      • 4
      • beograd
      • passatb5.5 2.0 benzi

Originally posted by zeljkoci View Post
      Koji uredjaj je u pitanju?
      Na kompu pise AUTOGAZ-AC
      A rasprsivac NAZORATI

Comment

• zeljkoci
        CBC Veteran
        • 12.05.2008
        • 143
        • La
        • Fiat Punto. 1.2

Drugim rečima, imaš racunar AC Stag sistema.

Originally posted by joca123456 View Post
        Prvi problem je auto kad vozim recimo 90km/h i na vecim obrtajima kad ga izbacim iz brzine obrtaju padnu i ugasi se a na manjim obrtajima normalno radi.Menjana klapna gasa stavljena druga sve ful na benzinu radi sve okej ne gasi se sve super samo na plinu,bio na dijagnostici i sve kaze da je u najjboljem redu ne moze covek da utvrdi sta je problme?
        Ako imaš mogućnost slikaj mape u radu. Verujem da je u velikoj meri kriva mapa sa pogrešnim podešavanjem.

Originally posted by joca123456 View Post
        Drugi problem auto kad je hladan odmah prebaci na plim pri prvom paljenju ujutru i u toku dana svaki put isto odmah na plin cim ga upalim,tempratura je podesena na 40 da prebacuje a obrtaji 600, kako god da ga podesi on isto radi ?pa ako neko zna kako to da resim bio bih bas zahvala
        Moze temp biti podešena kako hoćeš. Sve je to džabe ako nije izabran pravi senzor u opadajućem meniju.

Comment

• joca123456
          CBC Početnik
          • 04.04.2019
          • 4
          • beograd
          • passatb5.5 2.0 benzi

mapa je ful sve je dobro sto se tice kompa i podesavanja samo je to problem kod 5 plinadzija sam isao i niko ne zna sta je

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

A da ipak slikaš tu mapu dok auto radi? Od nečeg se mora početi..
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• joca123456
              CBC Početnik
              • 04.04.2019
              • 4
              • beograd
              • passatb5.5 2.0 benzi

Trenutno ne znam kad cu moci da slikam mapu zbog posla ali cim budem mogao slikacu... Ali na sta sumnjate?

Comment

• zeljkoci
                CBC Veteran
                • 12.05.2008
                • 143
                • La
                • Fiat Punto. 1.2

Bas na ono sto sam ti i napisao.
                Sumnjamo na neispravno podesenu mapu i mozda neispravan izbor senzora za temp. vode kroz opadajući meni.

Comment

Working...
                X