Novi Fiat Tipo 1.4 ugradjen Zavoli Bora S32 OBD, problem se javlja pri hladnom startu. Auto je presao oko 60000 km, od toga na plin oko 40000 km. Upali bez problema ali odmah pali check engine lampicu i prilicno lose radi (lampica se u tom periodu pali i gasi). To traje jako kratko i cim obrtaji padnu na normalan ler sve dalje radi ok do sledeceg jutra. Fiat dijagnostika ocitala losu smesu... Plinski uredjaj sam prilicno dobro izmapirao i to na nacin da su mi u voznji svi trimovi tu negde oko nule. Neki problem je ocigledno u otvorenoj petlji dok je jos uvek sve hladno i dok je na benzinu. Ako neko ima ideju...
Fiat Tipo 1.4 16v, problem
Collapse
X
-
Takodje probaj da zavrneš bocu pa da voziš par dana na benzin...
Comment
-
-
-
Kad vozilo ima gas, krivac za otežano paljenje posle veće pauze može biti loša gasna mapa ili isparivač pušta plin u usisnu granu.
Ako nije to razlog onda je krivac benzin a tu je Kalimero
Comment
-
-
Nekako sam u mapu prilicno siguran mada ko zna, ali ipak nekako vise sumnjam na ovo drugo da isparivac pusta ili neki problem sa benzinom. Vozicu par dana na benzin bez zavrtanja boce pa ako se resi pretpostavljam da je mapa a ako se ne resi onda cu zavrnuti bocu i voziti tako pa ako se tada resi onda je verovatno isparivac pustao. Ako se ne resi ni u jednom slucaju onda je Kalimero [emoji3]Last edited by mrdragan; 14.08.2019, 23:23.
Comment
-
-
Probaj još dan dva da budeš siguran. Ako je Tomasetto on ume da pušta gas na sigurnosnom ventilu za prekomerni pritisak.. Skineš vakum crevo i staviš u bocu sa vodom, videćeš balončiće...
Comment
-
-
Ako ima sa njega dva creva koja idu u usisnu granu isto mu dodje...
Comment
-
-
U okolini mesta gde to crevo ulazi u usisnu granu je prilično musavo ili masno (kao da nešto pušta, vidi se na slici) dok je ostatak usisne grane prašnjav i suv. Da li to možda ide u prilog tome da isparivač pušta plin u usis ili samo loše razmišljam?
Comment
-
-
Tu ima samo jedno crevo tako da je odušak verovatno u atmosferu pušten. Ulje je od iberlaufa. Ako i sutra preksutra lepo upali onda je problem mapa ili isparivač.
Comment
-
-
Inače taj Zavoli kontroler je jedna softverska kanta koju bih najradije bacio na đubre. Odradite autokalibraciju i posle toga imate dve opcije: map i map easy. Možete da izaberete samo jednu od te dve opcije i nemaju uticaj jedna na drugu. Kod prve opcije imate tabelu sa dve ose, vreme ubrizgavanja i broj obrtaja i morate sve da radite trenutno i u hodu jer "pametni" kontroler ne pamti nikakve kolekcije pa da to lepo podesite već morate peške da prođete kroz sve režime (bez valjaka nemoguće) i u hodu podešavate. Druga opcija koju ja koristim je easy map gde naravno nemate podešavanje po obrtajima već samo u zavisnosti od vremena benzinskih ubrizgavanja, tera vas da vozite 10ak minuta na benzinu pa isto toliko što sličnije na gas, on sakupi kolekcije i nacrta korektivnu liniju i to je to. Naravno te kolekcije kontroler nema čim da pamti već ih pamti software za Windows i posle podešavanja ih nemate tako da vi nikad posle ne znate kakva vam je mapa već kad posumnjate da nešto ne štima sve nanovo Jovo. E sad hteli su da budu i savremeni pa su ubacili i autokorekciju na osnovu OBD trimova ali to drndanje toliko loše i sporo radi u osnosu na benzinski ECU da ga već posle 20ak km toliko zbuni da ovaj ispomera LTFT-ove i do 25% što će reći nikako ne uključuj autokorekciju. Jednom rečju kad bih znao da će QBOX raditi normalno sa ovim Zavoli diznama (u software-u nema opcija) najradije bih ovo smeće izbacio i žicu po žicu spajao QBOX. Inače na Tatinom Puntiću imam QBOX BASIC u koji su jednim od poslednjih firmware-a ubacili ISA3 autokorekciju i radi kao mina i u svakom trenutku možete da uđete i vidite kakva vam je mapa, na ovom Puntu je posle 100 km skoro u nulu.Last edited by mrdragan; 18.08.2019, 10:40.
Comment
-
Comment