A/C Stag ne prikazuje broj obrtaja motora

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kvcali
    CBC Član
    • 15.02.2010
    • 17
    • Kraljevo

A/C Stag ne prikazuje broj obrtaja motora

Naime a/c softver koji inace sluzi za stelovanje i mapiranje sekventa ne prikazuje broj obrtaja motora iako motor na benzinu radi normalno, pokazuje 0 i naravno ne moze se odraditi kalibracija.
    Javlja poruku da startujem motor a on vec radi, ostale parametre dizne, pritiske, temperature sve uredno meri.
    Pomislio sam da plinski racunar ne radi pa sam ga probao kod drugara koji ima isti racunar, a u pitanju je stag 200-4, i kod njega pokazuje broj obrtaja.
    Proverio sam i kabal koji dolazi sa bobine koji inace nije diran i koji je povezan da je pre to radilo, i ima konekciju od bobine do pina na racunaru plina.
    Ne znam sta da trazim vise, odakle plinski racunar dobija taj info o brzini motora, mislim da je to ta zica sa bobine, jel ima neko neku ideju ?
    OPEL CALIBRA 16V
    TECHNIK, DIE BEGEISTERT
  • PPZ
    CBC Veteran
    • 31.01.2009
    • 167
    • Atina, Grcka

Koji je automobil u pitanju? Jesi proverio impuls sa bobine? To što žice nisu u prekidu ne znači da i dobija impuls.

Послато са Mi A1 помоћу Тапатока

Comment

• kvcali
      CBC Član
      • 15.02.2010
      • 17
      • Kraljevo

Opel omega b 2.016v , nisam proveravao impulse, racunam da je sve ok ako radi na benzinu sasvim normalno,
      Imace na bobinu dilaze 3 zice, verovatno +, - i signal sa kompa..
      OPEL CALIBRA 16V
      TECHNIK, DIE BEGEISTERT

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Proveri u programu da li je dobro podešen broj bobna i probaj da menjaš napon za obrtaje. To je tupan od kompa i nema baš puno opcija u tu svrhu..
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
        X