Tomaseto at9

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ivanilija
    CBC Član
    • 05.05.2017
    • 23
    • Jagodina
    • Jagodina

Tomaseto at9

Da li moze na isparivacu tomaseto at9 da se poveca rucno pritisak bez dijagnostike. Taj sraf se nalazi sa strane i moze da se poveca ili smanji pritisak.
    Postavljam ovo pitanje zbog problema sa jutarnjim zagrevanjem. Naime kada se automatski prebaci sa benzina na plin i prilikom zaustavljanja auto se ugasi(jedanput ili dvaput se desi). Ponovo upalim i auto posle toga nema problema. Kada se zagreje to se vise ne desava.
    Ako bi povecao ili smanjio taj pritisak na isparivacu da li bi eliminisao ovaj problem.
    Hyundai acent 1.3 63kw 2001. Stag 200, valtek crvene dizne.
    Pozdrav

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Povećanjem pritiska napamet nećeš dobiti ništa i to nije problem koji imaš. Isparivač je stari prljav, treba ga očistiti ili zameniti, dizne su stare, treba ih zamenit. Pušta gde na crevima gas, treba srediti...
    Nešto od toga ili kombinacija.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• ivanilija
      CBC Član
      • 05.05.2017
      • 23
      • Jagodina
      • Jagodina

Prosle zime zamenjene membrane. Letos reparirane dizne i od tad se javlja problem. Samo sto se zimi vise izrazio. Takodje se desava i kada dam jak gas auto se zagusi naglo u voznji (zatrokira, kao da ima visak plina ili manjak). Kad dajem postepeno nema taj problem.
      Moracu opet kod majstora da mi pogleda na kompjuter i da utvrdi gde je problem.

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Nema reparacija dizni, to se baca..
        Tomasetto isklučivo original membrane..
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
        X