Pozdrav, vlasnik sam Seat Cordobe 1.4 63kw, motor bxw,2008mo god, naime, sada ima oko 160 000, tng je ugradjen na 19 000, u prvoj ugradnji ugradjen je Lovato isparivac, Lovato kompijuter tng, isparivac se vise i ne secam iskreno, vrlo brzo zbog gasenja na leru promenjen je racunar i stavljen stag 300 isa 2 koji je to gasenje redukovaao, sada je isparivac TomaseTO, sad se desi kada je pokrenuta klima, isto na leru, medjutim nije to sada pitanje..Prva boca bila je yapremine 42 L, na pumpi je toceno uvek 42 do 43Litra, onaj plovak se cuo da pocne na 28 litara da drci i punjen je dalje do 43litra, sa tih 43 litra ja sam prelazio 400 do 450km kombinovvane ili gradske voznje,a ukoliko bih tada sipao opet manje od 40litara, npr 33 opet bih presao ynatno manje, kao da je 9 litara koji stanu izmedju 33 i 42L presudno. Sada sam zbog reatesta morao da promenim bocu, stavljena je nova boca i multiventil, sada na pumpi toci 32 do 33litra i stane, probao sam i na NIS i LuKOIL pumpi, to je to 80% od 42litra toliko izlazi, problem je sto ja sa 33litra predjem 200 do 230km.... Nova boca, isparivac menjan pre 2 godine, map senzor prosle, injektori crveni pre 3 godine, svaki savet je dobrodosao, inace na tom motoru sam menjao klipove na 130 000km...motor sada bukvalno radi bolje nego kad je izasao iz salona, ispalo je da su cordobe 2008me krpili od preostalih delova po magacinima, cak mi kod kljuca bord tj tabla nije prihavitla kao za COrdobu vec kao PAssat 2001vo....
Hvala unapred na savetima!
Hvala unapred na savetima!
Comment