Preporučena konfiguracija

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GOLUB
    CBC Član
    • 06.04.2005
    • 39
    • Beograd

Preporučena konfiguracija

Pozdrav svima, duže vreme nisam pratio razvoj autogas sistema pa sam ispao iz koloseka. Molim za preporuku šta je sad optimalna konfiguracija za ugradnju pa u tom smislu imam nekoliko pitanja:

1) Da li su QBox plus i Qnext plus potpuno isti kontroleri sa istim mogućnostima, samo u različitom pakovanju? Ako ipak postoji razlika, molim za preporuku koji je bolji

2) Da li je dizne W02 moguće kalibrirati i kako su se pokazale sa ovim prljavim plinom? Koliki im je realan rok trajanja u našim uslovima eksploatacije? Da li se u izboru dizni treba držati proverenih Valtek dizni koje se mogu čistiti, reparirati, kalibrirati?

3) U poslednje dve godine, dva puta sam morao da otvaram i čistim Tomasseto isparivač koji je bio potpuno začepljen nekon braon smesom poput gline. Ostalo mi je u pamćenju da sam negde čuo ili pročitao da Zavoli Zeta isparivači nemaju taj problem. Pošto uopšte nisam siguran u to što sam napisao u prethodnoj rečenici, molim za preporuku za isparivač koji bi uz dobre karakteristike imao što manje održavanja.

Hvala!
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

1. Minorna razlika, kućište je drugačije.
    2. Mogu se kalibrisati ali se to ne radi. Vek trajanja jako zavisi od mnogo faktora ali je dovoljan da se isplati. Trebalo bi da idu bar 80k. Valtek dizne su davno prohujale sa vihorom, to se danas ne stavlja.
    3. Zeta je nema problema sa smolom ali ima problema sa djubretom, zapuši se relativno brzo. Preporuka je AC isparivač, od snage zavisi koji.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
    X