Pozdrav Drugari i bivše kolege. Nisam se dugo oglasavao na forumu,jer neradim više zbog zdravstvenih problema.Molim za malu pomoć.
Pre nekog vremena sin kupio Škodu Fabiju 1.0 MK3 2015god u kojoj je ugreadjen sekvent sistem BRC (Brc Fly sf).Autoje presao oko 150000km. Nezali se na nista .Auto lepo radi posle uradjenog velikog servisa i zamenjeni su filteri gasa . Radi na gasu perfekto lepo ide malo trosi.
Jedini problem je što na gas prebaci tek na 80 stepeni
. Kompjuter je Brc fly sf. Pošto sam iz vršca ....niko u vršcu se nebavi sa BRC om. Mogao bih i sam da probam.... ali nemam Softver za taj Brc fly sf!
Da li neko od kolega bi mogao da mi posalje ako ima softver....
Ili da me uputi na nakoga u okolinu Vršca.. da dijagnostikujemo sta je uzrok ili je samo do podesavanja.
hvala unapred.
Pozdrav iz Banata
Pre nekog vremena sin kupio Škodu Fabiju 1.0 MK3 2015god u kojoj je ugreadjen sekvent sistem BRC (Brc Fly sf).Autoje presao oko 150000km. Nezali se na nista .Auto lepo radi posle uradjenog velikog servisa i zamenjeni su filteri gasa . Radi na gasu perfekto lepo ide malo trosi.
Jedini problem je što na gas prebaci tek na 80 stepeni

Da li neko od kolega bi mogao da mi posalje ako ima softver....
Ili da me uputi na nakoga u okolinu Vršca.. da dijagnostikujemo sta je uzrok ili je samo do podesavanja.
hvala unapred.
Pozdrav iz Banata
Comment