Imam opel sa ugrađenim sitemom stag go fast.Isparivač mimgas .dizne neke crvene .Creva za gas mi bila stara pa sam ih sam zamenio.Zamenio sam i ona creva od dizni ka motoru i ona od isparivača do dizni.Filter nisam menjao.Prilikom menjanja sam zavrnuo ventil na boci (ventil j je dosta korodirao).Kada sam prosle toga upalio auto sve je radilo ok.Međutim kada sam sutra upalio auto desilo se to da na leru trokira a kad mu dodam gas guši se,.ne prima gas uopšte. .I da kada se to desi neke lampice na instrument tabli,ona gde je digitalna kilometraža manje svetli,pa onda svetli normalno ,pulsira.Ranije sam imao interfejs za stag 200 i neznam da li njega mogu upotrebiti za ovaj stag go fast?.Neki put upali i radi bez problema.Pa opet isto neće.I da da napomenem kada se ,,guši" prekidač je i dalje na plinu.
I da zaboravio sam da napišem da pri zameni onih tanjih creva ,od dizni ka usisnoj grani sam primetio da je labava ona diznica koja ide na usisnu granu.Zavrnuo sam je koliko sam mogao .Da nije tu problem i da li tu uvlači falš vazduh.Čime tu diznicu da zalepim ili kako već to ide?U čemu je problem?
I da zaboravio sam da napišem da pri zameni onih tanjih creva ,od dizni ka usisnoj grani sam primetio da je labava ona diznica koja ide na usisnu granu.Zavrnuo sam je koliko sam mogao .Da nije tu problem i da li tu uvlači falš vazduh.Čime tu diznicu da zalepim ili kako već to ide?U čemu je problem?
Comment