gubi plin, ali se nista ne oseca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • samuraj
    CBC Početnik
    • 30.03.2022
    • 1
    • novi sad
    • passat b5.5 1.8T

gubi plin, ali se nista ne oseca

pozdrav raja, vozim passat b5.5 1.8T 110kw AWT-motor, ima ugradjeni sekvent, landirenco, tako sam ga kupio polovnog, za multiventil ne znam koji je. E sada, imam problem, tokom hladnih dana, vozio sam auto samo na benzin jer kuca-poso imam 6km tamo i 6km nazad, pa nisam ni prebacivao na plin, ali sam sipao puni bocu stalo je oko 55l plina, i boca je bila puna. Nakon nekih mesec dana naislo je toplo vreme i hteo sam da vozim na plin, ali je boca bila prazna i nije htelo da prebaci, na pumpi sam opet sipao oko 55l. Bio sam do nekog najblizeg majstora ali kaze da je sve pregledao sa uredjajem koji detektuje isparenja i pustanje i nema nista. E sada ja sam ovako na njuh pokusao da vidim da li se negde oseti i oseti se na nekoj racvi na vrhu motora koja vodi dalje do dizni. Koliko sam ja istrazio, mora da se zatvori ventil u boci kada se auto iskljuci? i iz boce vise ne izlazi plin? Ja sam auto drzao parkiran dva dana i nakon toga sam ponovo prisao toj racvi i i dalje se osetio plin. inace auto je stajao jos oko tri dana, ukupno pet, i vise nije bilo plina u boci. Imate li neke savete kako sta i gde resiti, ja sam iz NS-a.
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

Bele njive 16

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Vrsni majstori često izvade klip iz ventila na boci "jer će se jednog dana pokvariti" pa tako gubi smisao postavljanja...
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
      X