pozdrav raja, vozim passat b5.5 1.8T 110kw AWT-motor, ima ugradjeni sekvent, landirenco, tako sam ga kupio polovnog, za multiventil ne znam koji je. E sada, imam problem, tokom hladnih dana, vozio sam auto samo na benzin jer kuca-poso imam 6km tamo i 6km nazad, pa nisam ni prebacivao na plin, ali sam sipao puni bocu stalo je oko 55l plina, i boca je bila puna. Nakon nekih mesec dana naislo je toplo vreme i hteo sam da vozim na plin, ali je boca bila prazna i nije htelo da prebaci, na pumpi sam opet sipao oko 55l. Bio sam do nekog najblizeg majstora ali kaze da je sve pregledao sa uredjajem koji detektuje isparenja i pustanje i nema nista. E sada ja sam ovako na njuh pokusao da vidim da li se negde oseti i oseti se na nekoj racvi na vrhu motora koja vodi dalje do dizni. Koliko sam ja istrazio, mora da se zatvori ventil u boci kada se auto iskljuci? i iz boce vise ne izlazi plin? Ja sam auto drzao parkiran dva dana i nakon toga sam ponovo prisao toj racvi i i dalje se osetio plin. inace auto je stajao jos oko tri dana, ukupno pet, i vise nije bilo plina u boci. Imate li neke savete kako sta i gde resiti, ja sam iz NS-a.
gubi plin, ali se nista ne oseca
Collapse
X
Comment