Brc ne prebacuje na plin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • France
    CBC Početnik
    • 19.08.2022
    • 5
    • Nis
    • Honda Accord

Brc ne prebacuje na plin

Pozdrav forumasima, naime imam ugradjen Brc sekvent, tocak boca, problem je sto kada nestane plina i dopunim nece da se prebaci na plin odmah, prebaci se nakon 10tak pokusaja nekad vise nekad manje, ukoliko auto ne ostane bez plina nema problem ako dopunjujem na vreme, auto radi najnormalnije na plin, nismo mogli da uocimo kvar povezivanjem na dijagnostiku mada dijagnostika nije originalna za brc ako takva postoji? Ono sto sam mogao da primetim je da na prekidacu ne pokazuje tacnu kolicinu plina. Jedino sto smo probali je da ugasimo dotok plina iz boce da se istrosi plin u sistemu i da vidimo da li ce se problem javiti nakon ponovnog ukljucivanja dotoka plina, problem se nije javljao.
    Ako neko ima ideju sta bi moglo da bude bio bih zahvalan da mi ne izmisljaju kvarove koji ne postoje. Hvala unapred!
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Može da bude svašta, od mehanike je možda problem jedan od ventila, napred ili na boci. Za ostalo se mora dijagnostikovati kad se problem desi, od boce pa do dizni da li ima plina i gde nema...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• France
      CBC Početnik
      • 19.08.2022
      • 5
      • Nis
      • Honda Accord

Problem je vrlo cudan inace, kad nestane plin u boci i posle dopunim javlja se gore pomenuto ali samo u voznji u mestu mogu da turiram i sve je ok ne prebaci na benzin, inace problem se manifestuje kao da je nestalo plina a ima ga u boci ako me razumete Dora? Mozda sam vam dao neki hint ka resenju?

Comment

• France
        CBC Početnik
        • 19.08.2022
        • 5
        • Nis
        • Honda Accord

Problem je sto niko ne radi Brc uredjaje u Nisu i ne zele da se upustaju u servis istog.

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Auto troši malo gasa na leru tako da radi, u vožnji na opterećenju treba više zato vrati na benzin, ali sve je ovo lupetanje bez dijagnostike. Problem sa BRC i Landi je što ima sve manje servisera, za BRC naročito. To se na kraju završi stavljanjem novog gasa koji je pristupačan za održavanje kod nas. Taj uredjaj kod tebe ima dosta godina i dosta kilometara, ništa nije večno.

https.autogas.rs

Comment

• sErGiO
            Moderator
            • 30.01.2007
            • 2769
            • Neko selo pored Beogr
            • Alfa Romeo 156SW

Ako budeš dolazio za Bg isključiš se kod Bubanj potoka i dođeš na Smederevski put u Leštane kod jedinog ovlaščenog majstora za brc sisteme. Na mene je ostavio vrlo povoljan utisak u nekoliko navrata.
            Sa druge strane ti uređaji su jedinstveni i skupi za održavanje. Koliko znam dizne ne mogu da se rasklope i očiste a nova košta stotinak evra.
            Tako da je možda najbolja opcija ovo što kaže Dora, ugradnja nekog stag ili sličnog uređaja koji može jeftino da se servisira i za koji ima dovoljno majstora.

Comment

• URKE 80
              CBC Veteran
              • 02.01.2013
              • 102
              • Požarevac
              • Renault Clio mk3 1.2

Ja sam zbog BRC uređaja i prodao odličnu Fabiju. Probao Mišel iz BRC Leštana i nije mogao. Ja posle prodao škodilaka....

Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока

Comment

• France
                CBC Početnik
                • 19.08.2022
                • 5
                • Nis
                • Honda Accord

Da se javim posto sam resio problem, problem je bio u ventilu na boci ono sto znam je da je skinuta neka kugla koja je bila skroz prljava i sad radi kako treba, strokav nam plin mnogo. E sad dal je to po ps-u pojma nemam...

Comment

• France
                  CBC Početnik
                  • 19.08.2022
                  • 5
                  • Nis
                  • Honda Accord

I da preporuka za majstora Slavoljuba iz servisa Ags u Leskovcu kazu doktor za plin. To kazu Nislije posto niko nije hteo da pipne Brc.

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Saki (AGS) i brat mu su doajeni autogasa samo što nisu eksponirani u javnosti... Rade ljudi posao i ne hvale se

https.autogas.rs

Comment

Working...
                    X