Zanima me koji se sistemi mogu ugraditi u gore pomenuti auto sa motorima od 1.8i i 1.8 16v tipa Sekvencijalni, obicni itd. i koliko kosta ugradnja posto uskoro planiram kupovinu Xantie sa jednim od ova dva motora
Taj motor treba da ima jedan plastični rezervoar za vazduh koji se nalazi unutar grane, ne vidi se lako spolja. U slučaju detonacije to može da pukne i auto je nepokretan. Zato je poželjan sekvencijalni sistem.
Ako sam dobro razumeo, interesuje te ugradnja u obe varijante 1.8 motora (sa 8 i 16v). Kod varijante sa 8v bi trebalo da je alu usisna grana, tako da je moguca ugradnja i lambda kontrol sistema. Kod 16v varijante, kao sto Dora rece, samo sekvencijalni.
Lambda kontrol ti je oko 500eura a sekvencionalni oko 1000eur... Nego kakva je situacija sa istim autom samo ako je u njemu 2.0 16v? Kakva je tu grana?
Cale odustao od Xantije jer mu treba auto za rad i za posao i glupo mu da uzima auto kao Xantiju za to.. (uzeo je 90% (auto sutra ide na kanal pred poslednju proveru) Passat B3 Karavan 1.6 dvogrli karb 75KS.. slab motor znam ,ali je u perfekt stanju i veoma povoljno uzima ) tako da tema moze pod lock...
Comment