E gas@com i iskustva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BAX
    CBC Član
    • 17.05.2005
    • 53
    • Raska

E gas@com i iskustva

Evo mojih prvih iskustava sa e gasom.Prosle nedelje sam imao tri ugradnje!1.Daihatsu terios 1.3 16v 2000god 68kw 2.Opel tigra 1.4 16v 1998god 66kw i Opel omegaB 2.0 16v 1997god 100kw.Do sada se kod nas u servisu radio Lovat Fast ali sam po predlogu dobavljaca presao sam na e gas.Ljudi to je strasan sistem sto se tice cene u odnosu na druge a potrosnja plina je mozda i manja nego kod lovata.Tigra je potrosila prvu bocu i potrosnja je 8.5l/100km I to samog grada.Prosecna relacij je bila najvise 10km i neverujem da se pet puta se kretala u petom stepenu prenosa.

Male stvari cine ljude srecnim!!!
  • risticig
    CBC Član
    • 04.05.2005
    • 29

A kolika je na to plina potroseno benzina, posto uvek pali na benzin i posle zagejavanja motora na 30 stepeni prebaci na plin.

Comment

• ada
      CBC Senator XXL
      • 04.06.2005
      • 2375
      • Novi Sad
      • Svasta nesto

Originally posted by risticig
      A kolika je na to plina potroseno benzina, posto uvek pali na benzin i posle zagejavanja motora na 30 stepeni prebaci na plin.
      onoliko koliko je autu potrebno da se zagreje na tu temperaturu! ni manje ni vise!
      Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
      Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
      Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
      Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• drma
        CBC Član
        • 14.02.2006
        • 10
        • beograd-novi pazar

da li se moze uredjaj e@gas ugraditi u mazdu 626 2.2i '91 godiste ?

unapred hvala

Comment

• ada
          CBC Senator XXL
          • 04.06.2005
          • 2375
          • Novi Sad
          • Svasta nesto

naravno da moze!!!
          Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
          Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
          Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
          Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
          X