VW SHARAN 2.8 VR6 benzinac, 1996.g. - ugradnja plina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SALE
    CBC Senator XXL
    • 04.01.2005
    • 841
    • Banovo Brdo

Egas radi Ivan T.Pre neki dan je meni ugradio i prezadovoljan sam.
    206 i iskustva sa plinom

Comment

• CikaKure
      CBC Senator XXL
      • 14.08.2005
      • 668
      • Beograd

Pitanje svima (idem o offtopic, al sam malo isprovociran):
      Jel moze nekako da se resi ovaj problem, da se stalno i iznova ne postavljaju identicna pitanja, a da takav post koji bi ovo predupredio ne zvuci pretenciozno i diskriminisuce?

Ajd malo razmislite o tome, pre svih administrator i moderatori, pa ili postavite neki sticky ili preduzmite nesto. Tema se razvuce na 15 postova, bez potrebe.

Comment

• mdavid
        CBC Član
        • 16.04.2006
        • 11
        • Beograd

pitanje

Kada sam okrenuo telefone svih servisa koji ugradjuju plin u VR6 motore (a nema ih mnogo) situacija je sledeca:
        BRC 1700-1800 evra
        LOVATO 1450-1470 evra
        ZAVOLI 1300 evra
        Zanima me da li je BRC zaista kvalitetniji za 400-500 evra od Zavolija?

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Nije.

I pre nego sto ovo neko ponovo shvati kao neku reklamu, ja ostajem na tome, a voleo bih da Dora i ostali koji su videli Zavolijeve sisteme izlozene na sajmu malo prokomentarisu.
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• *IvanT*
            CBC Senator XXL
            • 30.01.2005
            • 3234
            • Srbija, Beograd, Kara

Sale, strasno je da uopste raspravljamo o kvalitetu BRC-a, Lovata, Landi Renza i Zavolia.

Zasto si kupio X5, a ne KIu Sorrento?

Jel ovo deluje kao ozbiljan proizvod?

Pusti sad na stranu to sto ti uvozis taj tip sistema za gas. Ja radim sa Lovatom 6 godina i javno sam rekao da E-gas ima kvalitetnije ubrizgavanje gasa. Nije sramota za mene, sramota je za Lovato. Isto tako je Lovato kvalitetniji u svakom pogledu od Zavolia.
            Uzmi testiraj sve te sisteme ponaosob i sam iznesi zakljucak.

NHF
            http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• 206
              • 09.12.2004
              • 9548
              • Beograd
              • 206

Da li sam negde rekao da je Zavoli kvalitetniji od Lovata?

Ove slike ne znam gde si iskopao, ali veruj mi na rec, to ipak izgleda malo drugacije. Mozda su cak i sa Zavolijevog sajta ali to samo znaci da nisu dovoljno azurni u osvezavanju prezentacije Italijani ko Italijani, sta da kazem, jeste bitno ali kad se sete Gledacu da ti uslikam kako izgleda pakovanje i elementi sistema onako kako ih ja dobijam, pa ti vidi na sta to stvarno lici i da li je BAS toliko neozbiljno koliko ti se cini.

Dakle ja uopste nemam iluzija i ne mogu da kazem da je to NAJBOLJI sistem koji postoji, i slicno, i nije. Ono sto sasvim sigurno mogu da kazem je da Zavoli jeste jedan od najboljih sistema gledano kroz odnos cene i kvaliteta. A da je ozbiljan proizvod, izvini ali ipak jeste. BRC, Lovato i Zavoli jesam testirao paralelno, i iako Lovato jeste dobar sistem, a BRC iako vazi za JAKO dobar i kvalitetan, ja nisam mogao da nadjem razlog za toliku razliku u ceni. Razlika postoji, to da, ali tolika - voleo bih da mi neko TACNO objasni GDE je ta razlika od 300-400 EUR?

Ne zelim da pokrecem diskusiju nadugacko i nasiroko posto je thread ipak o necmu drugom, ali neke stvari ipak ne stoje pa ne stoje, i ako se vec bira, onda treba znati o cemu se prica.

Comment

• *IvanT*
                CBC Senator XXL
                • 30.01.2005
                • 3234
                • Srbija, Beograd, Kara

Ove slike ne znam gde si iskopao, ali veruj mi na rec, to ipak izgleda malo drugacije.
                Sa njihovog zvanicnog sajta:

Sto se tice opravdane ili neopravdane razlike u ceni izmedju BRCa i Zavolia, u to ne ulazim. Pricam samo o kvalitetu sekvencijalnih ubrizgavanja.
                Samo jedna cinjenica, stoji, a to je da svi proizvodjaci sekvencijalnih sistema u veleprodaji imaju cene koje se razlikuju za max 20-30E.
                Koliku marzu zaracunava uvoznik to je vec za neku drugu temu.

Probao si Lovato FAST?
                http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• 206
                  • 09.12.2004
                  • 9548
                  • Beograd
                  • 206

Oko marzi BRC-a konkretno mislim da nema potrebe komentarisati i u cemu je stvar konkretno u tom slucaju

Probao sam Lovato FAST, ali razlika u ceni je dosta veca od tih 20-30 EUR koje spominjes Meni je pri ugradnji na ovom mom trzistu cena ipak limitirajuci faktor, a sistemi koje koristim mi pruzaju ipak najbolji odnos kvaliteta i cene.

Comment

• ada
                    CBC Senator XXL
                    • 04.06.2005
                    • 2375
                    • Novi Sad
                    • Svasta nesto

decko je pitao koji uredjaj i ja mu najsrdacnije preporucujem e gas!!!! mislim da bi ovde trebao da ide look!!!
                    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• zoranbg
                      CBC Senator XXL
                      • 23.03.2005
                      • 4098
                      • Rooster's Hill , Beog
                      • Grande Punto 1.2

pa.... najbolje da se onda raspita ko ugradjuje Voltran, a on je mislim najjeftiniji... Turski,shto neznaci da nije dobar.....

ako je cena presudan faktor.

a ovo je sajt od E-Gasa http://www.e-gasweb.com/principale_htm.htm

a ovde imas raaazne proizvodjace za injection..... http://www.autogas.lt/en/page/5/catalog.html

Kod nas na trzistu je dugo prisutan Landi renzo, i Marini koji je jeftniji ali sam VIDEO da je manje kvalitetan.
                      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Originally posted by ada
                        decko je pitao koji uredjaj i ja mu najsrdacnije preporucujem e gas!!!! mislim da bi ovde trebao da ide look!!!
                        Ja mislim da ti puno misliš
                        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Originally posted by CikaKure
                          Pitanje svima (idem o offtopic, al sam malo isprovociran):
                          Jel moze nekako da se resi ovaj problem, da se stalno i iznova ne postavljaju identicna pitanja, a da takav post koji bi ovo predupredio ne zvuci pretenciozno i diskriminisuce?

Ajd malo razmislite o tome, pre svih administrator i moderatori, pa ili postavite neki sticky ili preduzmite nesto. Tema se razvuce na 15 postova, bez potrebe.
                          Ne mogu da razmislim i izmislim jer su ljudi ljudi. Piše lepo ne otvaraj temu pre nego se uveriš da nešto slično nije opisano, ne vredi...
                          Piše nemoj pitati o ceni, to nije kulturno nigde pa ni ovde ali ne vredi. Mislim nije to vojna tajna, piše na sajtu i to je orijentaciono, za sve ostalo postoji telefon i mail ali ne vredi.
                          Obrisao sam tone prvih poruka "koji servis mi preporučujete i pošto je" i ovu temu sam obrisao ali je otvorena ponovo.

Uopšte nije problem da li će neko izabrati ovog ili onog servisera i koliko će platiti. Ovde se vrte dva tri servisa i onda dodje neko i pita "koji servis mi preporučujete" a onda mi u svi u horu idite kod Ivana ili Dore i mislim....

Daklem, ljudi smo...
                          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• ada
                            CBC Senator XXL
                            • 04.06.2005
                            • 2375
                            • Novi Sad
                            • Svasta nesto

jos ga falis (a dobar majstor) jos se ljuti e vise necu da mislim!
                            Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                            Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                            Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                            Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

hehehehehe, cika Dora gresis, ne radi se tu o ljudima nego o SRBIMA...
                              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• dranix
                                CBC Senator XXL
                                • 04.10.2004
                                • 3079
                                • Antwerpen/Belgium
                                • Saab 9-3

Pa to vise i nisu bas neke retke zverke

Comment

Working...
                                X