Pitanje svima (idem o offtopic, al sam malo isprovociran):
Jel moze nekako da se resi ovaj problem, da se stalno i iznova ne postavljaju identicna pitanja, a da takav post koji bi ovo predupredio ne zvuci pretenciozno i diskriminisuce?
Ajd malo razmislite o tome, pre svih administrator i moderatori, pa ili postavite neki sticky ili preduzmite nesto. Tema se razvuce na 15 postova, bez potrebe.
Kada sam okrenuo telefone svih servisa koji ugradjuju plin u VR6 motore (a nema ih mnogo) situacija je sledeca:
BRC 1700-1800 evra
LOVATO 1450-1470 evra
ZAVOLI 1300 evra
Zanima me da li je BRC zaista kvalitetniji za 400-500 evra od Zavolija?
I pre nego sto ovo neko ponovo shvati kao neku reklamu, ja ostajem na tome, a voleo bih da Dora i ostali koji su videli Zavolijeve sisteme izlozene na sajmu malo prokomentarisu.
The difference between men and boys is the price of their toys
Sale, strasno je da uopste raspravljamo o kvalitetu BRC-a, Lovata, Landi Renza i Zavolia.
Zasto si kupio X5, a ne KIu Sorrento?
Jel ovo deluje kao ozbiljan proizvod?
Pusti sad na stranu to sto ti uvozis taj tip sistema za gas. Ja radim sa Lovatom 6 godina i javno sam rekao da E-gas ima kvalitetnije ubrizgavanje gasa. Nije sramota za mene, sramota je za Lovato. Isto tako je Lovato kvalitetniji u svakom pogledu od Zavolia.
Uzmi testiraj sve te sisteme ponaosob i sam iznesi zakljucak.
Da li sam negde rekao da je Zavoli kvalitetniji od Lovata?
Ove slike ne znam gde si iskopao, ali veruj mi na rec, to ipak izgleda malo drugacije. Mozda su cak i sa Zavolijevog sajta ali to samo znaci da nisu dovoljno azurni u osvezavanju prezentacije Italijani ko Italijani, sta da kazem, jeste bitno ali kad se sete Gledacu da ti uslikam kako izgleda pakovanje i elementi sistema onako kako ih ja dobijam, pa ti vidi na sta to stvarno lici i da li je BAS toliko neozbiljno koliko ti se cini.
Dakle ja uopste nemam iluzija i ne mogu da kazem da je to NAJBOLJI sistem koji postoji, i slicno, i nije. Ono sto sasvim sigurno mogu da kazem je da Zavoli jeste jedan od najboljih sistema gledano kroz odnos cene i kvaliteta. A da je ozbiljan proizvod, izvini ali ipak jeste. BRC, Lovato i Zavoli jesam testirao paralelno, i iako Lovato jeste dobar sistem, a BRC iako vazi za JAKO dobar i kvalitetan, ja nisam mogao da nadjem razlog za toliku razliku u ceni. Razlika postoji, to da, ali tolika - voleo bih da mi neko TACNO objasni GDE je ta razlika od 300-400 EUR?
Ne zelim da pokrecem diskusiju nadugacko i nasiroko posto je thread ipak o necmu drugom, ali neke stvari ipak ne stoje pa ne stoje, i ako se vec bira, onda treba znati o cemu se prica.
Sto se tice opravdane ili neopravdane razlike u ceni izmedju BRCa i Zavolia, u to ne ulazim. Pricam samo o kvalitetu sekvencijalnih ubrizgavanja.
Samo jedna cinjenica, stoji, a to je da svi proizvodjaci sekvencijalnih sistema u veleprodaji imaju cene koje se razlikuju za max 20-30E.
Koliku marzu zaracunava uvoznik to je vec za neku drugu temu.
Oko marzi BRC-a konkretno mislim da nema potrebe komentarisati i u cemu je stvar konkretno u tom slucaju
Probao sam Lovato FAST, ali razlika u ceni je dosta veca od tih 20-30 EUR koje spominjes Meni je pri ugradnji na ovom mom trzistu cena ipak limitirajuci faktor, a sistemi koje koristim mi pruzaju ipak najbolji odnos kvaliteta i cene.
decko je pitao koji uredjaj i ja mu najsrdacnije preporucujem e gas!!!! mislim da bi ovde trebao da ide look!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Pitanje svima (idem o offtopic, al sam malo isprovociran):
Jel moze nekako da se resi ovaj problem, da se stalno i iznova ne postavljaju identicna pitanja, a da takav post koji bi ovo predupredio ne zvuci pretenciozno i diskriminisuce?
Ajd malo razmislite o tome, pre svih administrator i moderatori, pa ili postavite neki sticky ili preduzmite nesto. Tema se razvuce na 15 postova, bez potrebe.
Ne mogu da razmislim i izmislim jer su ljudi ljudi. Piše lepo ne otvaraj temu pre nego se uveriš da nešto slično nije opisano, ne vredi...
Piše nemoj pitati o ceni, to nije kulturno nigde pa ni ovde ali ne vredi. Mislim nije to vojna tajna, piše na sajtu i to je orijentaciono, za sve ostalo postoji telefon i mail ali ne vredi.
Obrisao sam tone prvih poruka "koji servis mi preporučujete i pošto je" i ovu temu sam obrisao ali je otvorena ponovo.
Uopšte nije problem da li će neko izabrati ovog ili onog servisera i koliko će platiti. Ovde se vrte dva tri servisa i onda dodje neko i pita "koji servis mi preporučujete" a onda mi u svi u horu idite kod Ivana ili Dore i mislim....
jos ga falis (a dobar majstor) jos se ljuti e vise necu da mislim!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment