kao i sto pise u naslovu koji mi sistem preporucujete za Land rover discovery 2, 2001 godiste. Usisna grana je metalna, zapremina motora je 3950 kubika, a snaga 136 kW. inace motor je V8.
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Svi znamo da šta je najbolje ali plin ugradjujemo ne zato što ga volimo već da bi smo uštedeli.
Pošto i ja imam sličan motor V8 5.2 l u grand čirokiju mogu ti reći neka moja iskustva.
Ugradnja sekvencijalnog sistema bi te koštala oko 1700 evra, klasičnog sa lamda kontrolom oko 700 (mene je koštao Landi sa bocom od 80l 580 evra ).
Na prvih 1000-1500 km prosečna potrošnja mi je bila 26 l posle prvog servisa i utezanja spala je na 18 l i evo već oko 3000 km drži se na tom proseku.
Sekvencijalni jeste bolji ali pitanje da li je bolji za 1000 evra
Ok, znaci jedna mogucnost je sekvent, a druga preko lambda sonde. E sad da li neko zna koji proizvodjac plinskog uredjaja najbolje pase za rover, tj. sa kojim bi se najbolje uklopio ovaj motor?
ako ugradjujes gas u kola onda nemoj puno stedeti! prvo das brdo para za skup auto a na kraju ga zeznes sa uredjajem! ako oces iste performanse onda sekvent i nemoj zaliti pare! a sto se tice uredjaja e gas!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment