Pozdrav svima na forumu, javljam se prvi put iako pratim dešavanja ovde već duže vremena. Imam jedno pitanje - planiram da u skorije kupim auto za mene, suprugu i klinca od 2 god. Pošto preferiram mirniju vožnju, a bitna mi je udobnost, razmišljam o kupovini Citroen Picasso modela. Znam da Citroen kod nas ne bije glas kvalitetnog automobila (predrasude tipa, puno elektronike, tanki lim...), ali meni to nije bitno. Računam - dovoljno je moderan automobil, pa je valjda dovoljno pouzdan (o čemu svedoči broj prodatih modela).
Ono što mene interesuje je ugradnja plina u takav auto. Motori sa kojima može da se nabavi su od 1.6 i 1.8 litara.
Dali je neko do sada radio takav zahvat na ovakvom modelu i koliko je komplikovano to odraditi, jer znam da su neki modeli automobila jako nezahvalni za ugradnju plina.
Pitanje bih pre svega postavio ljudima koji se bave ugradnjom ovih uređaja, ali je i svaka druga pomoć dobrodošla.
Hvala unapred.
Ono što mene interesuje je ugradnja plina u takav auto. Motori sa kojima može da se nabavi su od 1.6 i 1.8 litara.
Dali je neko do sada radio takav zahvat na ovakvom modelu i koliko je komplikovano to odraditi, jer znam da su neki modeli automobila jako nezahvalni za ugradnju plina.
Pitanje bih pre svega postavio ljudima koji se bave ugradnjom ovih uređaja, ali je i svaka druga pomoć dobrodošla.
Hvala unapred.
Comment