Fiat Marea 1.6 16v karavan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pele
    CBC Senator
    • 01.07.2006
    • 262
    • Požarevac

Fiat Marea 1.6 16v karavan

.... me interesuje na šta obratiti pažnju? Pošto će Marea (ja volim Opela, ali u Italiji su skupi) verovatno da stigne iz Italije, zet mi je tamo, i tražićemo Euro3, na sta da obrati pažnju, ima li i njih posle 2001 (najsigurniji pokazatelj euro3 je da je prva registracija u EU posle 01.01.2001., jer posle tog datuma oni nisu mogli da registruju nov auto da nije euro3) da ima razlike, plastične i metalne grane, ima li neka oznaka u oznacimotora na koju treba da se obrati pažnja, da mi ugradnja posle ne bude 2000 evrića
    Dora, IvanT, koji model da traži?
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Koji god da je model, euro 3 motor-euro 3 gas. Zašto, pa ako me ne bude mrzelo danas čitaj vesti...
    U prevodu sekvencijalni...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Pele
      CBC Senator
      • 01.07.2006
      • 262
      • Požarevac

Znači, kada je euro3, onda nema veze plastična-metalna izduvna, u principu, slični su i uređaji i cene...?

Comment

• Dren
        CBC Senator XXL
        • 24.08.2005
        • 1068
        • Sarajevo

Koliko ti ja shvatih Doru, sa Euro3 motorima nemas razmisljanja, sekvencijalni sistem (plasticna usisna, ili kao za plasticnu...) i vozi Misko... Posto ce ti ta Marea biti 4-cilindas, cini mi se da mozes proci i sa malo manje od 1.000 EUR...

Comment

• CikaKure
          CBC Senator XXL
          • 14.08.2005
          • 668
          • Beograd

Ne znam posto su maree benzinci, ali znam da su maree JTD dosta povoljne, tako da dobro razmislis da li ti se isplati uzeti benzinca mareu i na nju staviti gasni uredjaj od gotovo 1000 eur.

Comment

• alt+64
            CBC Senator XXL
            • 27.02.2006
            • 571
            • bgd

A sto bi uopste uvozio, ovde su u zadnje vreme tolko pali da ti u italiji treba cena od 2000e da bi bilo sta ustedeo...
            Inace za venturi zakljucno sa '98

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Originally posted by CikaKure
              Ne znam posto su maree benzinci, ali znam da su maree JTD dosta povoljne, tako da dobro razmislis da li ti se isplati uzeti benzinca mareu i na nju staviti gasni uredjaj od gotovo 1000 eur.
              Stvar afiniteta ko će šta i na šta da vozi i u to se ne mešam.
              Da li se isplati, ako se gleda ekonomski onda nema pitanja. Benzin + LPG je uvek najisplativije. Pri tome ne mislim samo na cenu goriva, uopšte po kilometru.
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
              X