BRC na daciji logan, nece da predje na plin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BRC na daciji logan, nece da predje na plin

dakle BRC uredjaj sequent 24, ugradjen pre 2 meseca, do danas funkcionisao perfektno (naravno osim kad vam uvale krsh od plina pa auto secka pri promeni brzine ili kad krece (OMV plin narocito))

prekjuce sipah na SLAP-u kod plavog mosta, plin odlican, auto ide odlicno
    medjutim danas...

najnormalnije vozim i primetim da ne mogu da okrecem volan, kad ono auto se ugasio, upalim ponovo, predje odmah na plin, kako dam jachi gas ili iz pustenog gasa dodam odmah krene da se gasi motor ili naglo da cimne posle sekund dva (kao da je ostao bez plina pa dobije naglo plin)

tako sam vozio kilometar dva, a onda je BRC prestao da prelazi na plin, vec auto samo ide na benzin....

da nije neka necistoca zatvorila filter? ili nesto slicno?
    svakako cu ici u ponedeljak u servis da vide, ali cisto me zanima sta bi moglo da bude
  • Ficoman
    CBC Veteran
    • 09.11.2005
    • 139
    • Beograd

Najgori plin u gradu je na Slapu, nije samo moje iskustvo nego vecine ljudi koji su tamo sipali.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Sekvent se tako ponaša kad nema dovoljno pritiska u diznama. Moguće je da je filter zaprljan. Može biti i mnogo drugih stvari ali ovo je najčešće.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

da li moze da se osteti nesto ako recimo nekao necistoca udje u filter?
        e sad nisam neki strucnjak,pa me zanima da li je filter napred kod motora gde ulazi bakarna cevka iz boce, vezan je u sistem preko nekog kabla? ili je to jos jedan elektroventil?

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Da, filter je u tom elektroventilu i ne diraj ništa imaš garanciju.
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

bio sam na servisu, prljav plin je ostetio hemijski onaj senzor pritiska (koji je sav crn bio) na rail-u pa je isti morao biti zamenjen i sada je sve tip-top

kaze mi momak u servisu... "vidis ovu gomilu?" hehe a ono gomila velicine teniske lopte , sitni metalni opiljci izvadjeni iz instalacije neke dacije logan posle 40k kilometara.... smejurija....

dobar nam plin...sve u 16...

Comment

Working...
            X