LANDIRENZO OMEGAS u ZASTAVI 10 - Foto galerija
Collapse
X
-
-
To je samo za izlozbu. Nece da ga voze, pa je zato sve naopako, a ja bih ipak smestio u kategoriju kretena (onih "by 206" Ne postoji takvo nesto kao sto je kreten rodjenjem, to zahteva dugotrajan rad i vezbu !
Comment
-
-
Retardi koji još uvek žive u prošlom veku kad su ljudi morali uplatiti auto i čekati 15 meseci da dobiju polufabrikat.
Ako je samo za izložbu onda bih im pomenuo malo i familiju pošto misle da su svi kreteni a oni su pametni. Ne mogu da verujem da neko ovako nešto napravi pa se još i puva sa tim...
Comment
-
-
Ja nemam pojma oko gasa ali ...
1. sta ce na onom ventilu jedan sraf ako treba dva sto ne stave dva ?
2 sto je ruzna instrument tablapa jos one zice sto vire iza upravljaca
jel ovo nov auto ?
STOP !!! Akcizama na gorivo i RTS pretplati !!! Podrzite grupu na http://www.facebook.com/group.php?v=...d=238507471828
Comment
-
-
Ove je stvarno vrhunac! Namontirati turski MV i jos ga uslikati ovako uvelicano!!!!!
Nakon sto se ovakav auto zapali, a hoce da se zapali zbog brizgaca namontiranih na 3 cm iznad izduvne grane, i zbog rezervoara namontiranog sa MV koji je okrenut ka kraju vozila, pa i zbog samog MV, treba definitivno spaliti celu fabriku.
Zastava, definitivno ostaje najveca bruka u regionu!!!
Comment
-
-
A ventil, pa ventil ko svaki ventil, dobio noge, pa se poturilo neštoFirmi kojoj održavam Floridu sa "fabričkim gasom nije radio merač a ima davač i odgovoarajući prekidač. nešto mi ne mrda ona kazaljka, izvadim ventil kad tamo ono medjutim, nema ništa, ni plovak ni ostalo, samo poklopac od MV-a
Carevi
JMZ....
Comment
-
-
Ma samo opusteno, ti emegas MV traju naj vise mesec dana, a onda procure na ventilima, pa ce musterija otici 1000 puta kod njih i na kraju doci kod nekog od vas i traziti MV sa elektro ventilom i zasrafljena sva 6 srafa kako je proizvodjac i predvideo, a ne kao ovde gde 4 drze MV a dva A.E.B. senzor nivoa( mozda nekad provale caku da prvo stegnu MV, a zatim dodaju jos dve matice da drze senzor, ali ... vecnost je kratka za tako nesto.
A o prednjem delu ... ce prodje samo ...
Comment
-
-
Za montažu senzora treba pogledati u uputstvo gde je to i naslikano ali da bi tumačio slike treba bar dve vijuge. Nažalost druga je zakržljala i trajno je oštećena bez mogućnosti oporavka...
Comment
-
-
Ok, greška delimično ispravljena na pravom mestu....http://www.zpkg.com/forum/viewtopic.php?p=1506#1506
No bez obzira na sve. Zastava je proizvodjač tog automobila a na tom sajtu se itekako spominje. Oni bi trebalo da vode računa o tome ko i kako im održava ili prodaje aute. Isto tako i Landi Renzo koji isporučuje u kompletu Tomaseto ventil bi trebalo da vidi kako im se oprema ugradjuje jer je ono smešno i žalosno. Da je neko samo posmatao tri dana kako neko drugi ugradjuje napravio bi bolje, da neko ima više od jedne vijuge ne bi smestio dizne sa plastičnim džekovima 3 cm od najtoplijeg dela izduvne grane a posle da ne kažem šta o atestu...
Na taj motor se dizne mogu ugraditi na dva načina i sve fino funkcioniše, oni su izmislili treći koji nikom normalnom nije pao na pamet.
Na tom motoru se usisna grana skine za 10 minuta i možeš onda sa njom raditi šta hoćeš.
Comment
-
-
Ja se samo iskreno nadam da ce neko ko treba procitati ovo pa ce sledeci put malo bolje instalirati gasnu opremu. Nista nije konacno da se ne bi promenilo na bolje. To bar ne kosta nista. Nema razloga da se ne veruje u iskrenost sugestija najboljih gasnih servisera u Srbiji koji svakog dana dokazuju da su najbolji a nama ovde nesebicno otkrivaju "trajne" zanata.
Ko nije spreman da zasuce rukave sam moze i da plati za to. Nije cak ni skupo. Nazalost, kvalitetna oprema cesto ima solidnu cenu ali je to vec neka druga prica.
Comment
-
Comment