Ovo je sekvent

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ovo je sekvent

Prosli vikend sam bio u Hrvatskoj kod prijatelja u Kutini i tamo je upoznao njegovog / sada i mog / prijatelja i covek ima ugradjen sekvent pa ajde da pogledam koji je kad tamo pod haubom Krajslera "nesto"-nema isparivaca nego neko gumeno crevo kroz koje ide gas,....jedva sam provalio ime uredjaja kada mi je pokazao atest gde pise sta je ugradjeno-AUTRONIC.Ugradjeno je u ZG.Tip je pun ko brod i razume se,nije ovca,kaze da je ovo trenutno najbolji sekvent na ovim prostorima.Cena je oko 1300 evropa.Mozda neki vec znaju za autronic Maestral sekvent,za mene je bilo otkovljenje.Pazi kad nista se nepipa 20.000 km.

[/url]
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Mistral nije los, ali daleeeeeeeeeeeeeko od toga da je najbolji. Tacno je da nema isparivaca, i da gas prolazi kroz gumeno crevo, kroz koje protice i rashladna tecnost, pa je to na neki nacin isparivac. Regulator pritiska je na samom gasnom elektro ventilu i to je to.

Tip je pun ko brod i razume se,nije ovca,kaze da je ovo trenutno najbolji sekvent na ovim prostorima.
    Hajde da mu verujemo!?
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• dranix
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 3079
      • Antwerpen/Belgium
      • Saab 9-3

Ajde da mu verujemo ali ako bi ja za sebe birao sistem onda bi to bio ICOM
      Nije mi zaista jasno koji se to gasni sistem ne dira 20k ako znamo kakva je cistoca goriva. Ne racunam ovde na srecu nego na iskustva mnogobrojnih korisnika gasa. Moze filter gasa da traje i vise od 20k penzionerske voznje i da ne pocne da detonira ali to nije nikakav adut za kvalitet gasne instalacije niti opravdava tako visoku cenu. Slazem se jedino da je crevo-razmenjivac toplote mozda zgodnije za montazu u motorni prostor u nekim slucajevima ali je ostalo manje-vise isto sto se tice same tehnike. Ujedno to je za sada JEDINI uredjaj sa takvom vrstom isparivaca a sistem kao sistem je jako dobro poznat jos odavno.
      Ne sumnjam da uredjaj dobro radi ali da je bas nesto posebno....

Comment

• sw.brick
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2004
        • 8141
        • Beograd, barajevo-zemun
        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

ne vidim sa slike najbolje pa da pitam, da li se brizgaljke gasa montiraju na nacin da se skinu one od benzina pa ove postave a onda na njih benzinske ?

koliko sam ukapirao takvo resenje je primenio Keihin (Prins).
        volvo
        945 SE turbo lpg
        344 GL lpg

Comment

• *IvanT*
          CBC Senator XXL
          • 30.01.2005
          • 3234
          • Srbija, Beograd, Kara

@brick

Ne. Montiraju se zasebno, kao i kod drugih sistema. Sistem kao i svaki drugi, jos se kotira kao niza klasa, ali covek ima love i nije ovca, tako da ....

@dranix

ICOM je vrh! Jedina prepreka za sada je cena, ali kvalitet i funkcionalnost uredjaja je zaista na najvisem nivou.
          http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• vega
            CBC Senator XXL
            • 21.02.2006
            • 324
            • Beograd

Imam ICOM multiventil. Lepo mi cuci na turskoj boci
            Kad vas pre tri i kusur godine nije bilo... (mislim na forum)
            ... and then the damn thing gone wild!

Comment

• nikolapanic
              CBC Senator XXL
              • 16.10.2005
              • 657
              • Petrovac

ICOM je vrh! Jedina prepreka za sada je cena, ali kvalitet i funkcionalnost uredjaja je zaista na najvisem nivou.
              Bio na sajtu ICOM-a ali nema nista o cenama.Kolika je ta prepreka u evrima pa se ne isplati da neko stavi u jedan noviji auto(koji planira da vozi duze vreme)?Da li je bolji toliko puta koliko je skuplji od ovih sto se kod nas ugradjuju ili ne?
              Samo te slusam i pitam se dokle ces?

Comment

Working...
              X