Dodje mi komsija neki dan i pohvali se da je kupio auto(polovnjak)Daewoo Lanos sa fabričkim plinom
. Ali kaze nista ne svetli na prekidacu i nesme da proba na auto na plin.sad ja nastupam
cim sam otvorio haubu vidim stvarno sekvent, BRC SMART
(nepoznato ja samo landirenzo sljakam) al ajde komsija je jel.Kod akumulatora spazim malo kuciste za osigurac,ali bez osiguraca.Ubacim osigurac,i kresem auto,radi na benzinu,dodam gas,prebaci on na plin,al se ugasi.Tu sam proverio ima gasa u boci.Kad sam hteo ponovo da upalim auto,prvo je malko duze verlgao i upalio je opet na benzindodam jace gas i prebaci on opet na plin,auto radi samo ako stisnem pedalu gasa vise od polovine i to sa jednakom prekidima ,recimo kao kad se ukljuci na nekim modelima blokada posle 6000RPM.Mislim da dobija puno gasa
.Sta da radim? Imali ko kakav softver za BRC?
Moracu da slikam pa da postujem slike.gasni uredjaj je neki malecki ,na malom cetvrtastom railiju pise BRC SMART,iz njega idu 4 creva do dizni i dva creva do neke cetvrtaste kutije,sve u svemu meni je nepoznato.
Al komsija zapeo pa to ti je.......

Moracu da slikam pa da postujem slike.gasni uredjaj je neki malecki ,na malom cetvrtastom railiju pise BRC SMART,iz njega idu 4 creva do dizni i dva creva do neke cetvrtaste kutije,sve u svemu meni je nepoznato.
Al komsija zapeo pa to ti je.......
Comment