Lampica za antifriz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Soo
    CBC Član
    • 02.12.2006
    • 36
    • Beograd

Lampica za antifriz

Ne znam da li je problem ili koliki je ali znam da posle ugradnje plina u kola posle odredjenog vrema mi se pali lampica za antifriz pa moram isti i da dosipam. Upitanju je Alfa romeo 155 1.8ts 8v a plinski uredjaj je sekvent 24 brc .Da li je neko upoznat sa ovakvom vrstom problema i da li je to u opste problem??
    hvala u napred
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Uvek je problem kad nedostaje tečnost za hladjenje. Prilikom montaže plina seku se neka creva od antifriza, proveri te spojeve, curi negde..
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• alexa05
      CBC Senator XXL
      • 23.07.2006
      • 1769
      • Smederevo
      • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Dora je u pravu, meni je pustalo na onoj "T" racvi i posle dotezanja stvar je bila resena. Samo prati creva i naci ces gde pusta.
      EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• Soo
        CBC Član
        • 02.12.2006
        • 36
        • Beograd

Hvala na savetu ali sam zaboravio da kazem da se to desava samo kad su kola parkirana na nizbrdici ali za svaki slucaj cu proveriti koliko je to moguce sva creva

Comment

• mirko
          CBC Senator
          • 18.05.2006
          • 202
          • Prokuplje

Pa ako ti se pojavilo posle ugradnje plina onda definitivno one T račvice a možda i na isparivaču. Ja umalo da skidam glavu zbog toga jer mi je curelo na račvi pa pravo na izduvnu granu i onda ispari i nikad ne vidim gde curi. A curelo je samo kad se zagreje i napravi pritisak u crevima.

stezao sam par puta bilo me strah da ne pukne ona plastika ali se pokazalo da je prilično čvrsta i više ne pusta nigde
          'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!

Comment

Working...
          X