Prepakivanje BRC sequent plina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Djuka
    CBC Član
    • 04.02.2006
    • 83
    • Novi Beograd/Blokovi
    • Peugeot 308 1.6 eHDI

Prepakivanje BRC sequent plina

Zanima me da li je moguce povo prepakivanje?

Znaci u pomenutog Golf-a III 2.0 8v GTI je ugradjen sequent sistem BRC u Italiji... funkcionise perfektno... nikakvih problema do sada (ortakov auto), punjenje je na istom mestu gde i za benzin (pored otvora za benzin), obicna boca je u gepeku i sada zanima nas da li bi taj sequent sistem mogao kompletno da se prepakuje u GOlf-a IV 2001. godiste isti motor je u pitanju 2.0 8v (ortak menja auto pa ga zato ovo zanima)?
    Koliko bi to kostalo (prepakivanje) i ko to moze i da li bi se neko privatio to da uradi?
    Da li moze da se cep za plin na golfu IV stavi isto kao i na III kod otvora za benzin tj. pored?
    Zanima me i da li je moguce prepakivanje ali da se umesto sadasnja obicne boce stavi toroidna (umesto rezervnog), da se cep za plin ako je moguce namesti isto kao kod III gde je i za benzin i koliko bi kostalo to otprilike?
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Sve je moguće samo je pitanje isplativosti. Po našem propisu mora cev koja ide kroz prtljažnik mora biti oklopljena rebrastim crevom tako da bi sa toro boce morao vratiti cev u prtljažnik (ispod poda) i staviti rebrasto crevo na nju ako bi bilo punjenje tamo kod benzina.
    Nisi naveo koji ej BRC u pitanju. Ako je stariji prilično je komplikovan za izvaditi a kasnije isto to i montirati.
    Pored toga, potrebno je i podešavanje kasnije a to ne može svako da ti uradi.
    link pogledaj ovde pa nazovi da se raspitaš...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Djuka
      CBC Član
      • 04.02.2006
      • 83
      • Novi Beograd/Blokovi
      • Peugeot 308 1.6 eHDI

Hvala, dora, tek sam sada video poruku... prenecu ortaku.

Comment

Working...
      X