Jel ima neko ZAVOLI sistem ugradjen u auto i molim za iskustava ,meni ga nude za Vojager 2,4 1996 godište
ZAVOLI
Collapse
X
-
Comment
-
-
Ja ne uvozim ali ugradjujem pa i meni nije baš da ih hvalim
Ono što bih opet naglasio po tom pitanju, sem Voltrana do sada nisam video loš uredjaj koji ne radi, bitno kako se namesti.
Comment
-
-
Necu da ga hvalim jer je rec o sasvim OK sistemu u odnosu na cenu. Takodje necu reci da je izuzetan ili mnogo bolji od nekog drugog jer nije ali generalno 90% brendova su manje-vise potpuno isti.
Ono sto mogu da kazem je da jedan BRC koji je mnogo skuplji nego Zavoli nema apsolutno nikakvo opravdanje za razliku u cenu koja je ogromna.
Ja licno do sada nisam imao niti jednu jedinu reklamaciju na sistem - sitnice naravno, ali neki ozbiljniji funkcionalni nedostatak ili da se oprema pokvari, to ne.
Ugradjivan na M5, Audi S8, BMW V12, na par Hyundaija V6 sa automatskim menjacem (samo pr primera, ima ih mnogo vise, naravno...) - i sasvim lepo radi. Sve navedeno naravno vazi za sekvencijalne uredjaje. Ne vidim svrhu porediti obicne vakuumce ili lambda kontrole posto ako sekventi rade kako treba (kao najkomplikovaniji i najzahtevniji sistemi), rade i svi ostali najmanje isto toliko dobro.
Zlatna sredina
Comment
-
-
Sta mi mozete reci za Longas uredjaj?! Cini mi se da su to Madjari..."Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by 206Mozemo ti reci, za pocetak, da si pogresio temu.
Mogao si da odgovoris ako si znao, ili da ne odgovoris uopste!
Forum ne sluzi da se lece kompleksi, za to postoje strucnjaci!
Zamolio bih Doru ako bi mogao da mi odgovori kratko..."Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
Comment
-
-
Forum postoji zato da ljudi pročitaju saznaju i reše problem. Ako neko ima problem ili pitanje u vezi šlajzvrcne i potraži pod šlajzvrcna nešto neće mu mnogo pomoći ako je o šlazvrcni pisano u temi gumupufnama.
Prema tome čovek je u pravu i nema potrebe ni mesta da se spuštaš na lični nivo vredjaš.
Comment
-
-
Ugradjivao sam ih par i svi su se dobro pokazali. Vozim ih i na svoja 2 auta i rade kako treba.
Hocu reci...generalno, nema tu sta da ne radi...samo je bitan (opet po 100 put) ugradjivac opremeTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment