ima li iskustva sa BRC-om?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bmiillan
    CBC Senator XXL
    • 18.04.2005
    • 393
    • beograd
    • clk 200k

ima li iskustva sa BRC-om?

da li neko ima iskustva sa sekvencijalnim uredjajima firme BRC?
    kvalitet i ostalo (podrska uvoznika, rezervni delovi itd)
    video sam ovde na forumu da se ugradjuju uredjaji firmi LOVATO, LANDI, LANDIRENZO i iskustva onih koji su ih ugradili a i iskustva onih koji ih ugradjuju? konkretno video sam da je IVAN T. skinuo neki sekvencijalni BRC uredjaj ali nisam video iz posta zasto je nezadovoljan njime? molim one koji ih eventualno koriste u svojim kolima (mislim na BRC) da napisu svoja iskustva.

hvala unapred
    pozdrav milan
    nemoj na silu uzmi veci cekic
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Postoji dosta modela sekvencijalnih uredjaja kod BRCa. Koji te konkretno interesuje?
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• choke
      CBC Član
      • 25.03.2006
      • 27
      • Ogulin-Hrvatska

Ja ga imam ugrađemog u polo 1.4mpi iz 01g.-radi kao švicarski sat i nemam nikakvih problema. Ugradio sam ga u Karlovcu i došlo me ravnih 10000kuna što je oko 1350?-nije malo al se isplati..-ja sam napravio od 15.05. 22tkm i nemam primjedbi.

Comment

• bmiillan
        CBC Senator XXL
        • 18.04.2005
        • 393
        • beograd
        • clk 200k

gledao sam konkretno BRC sequent 24 i ako moze koja je razlika izmedju 24 i 56

Comment

• *IvanT*
          CBC Senator XXL
          • 30.01.2005
          • 3234
          • Srbija, Beograd, Kara

Sequent 24 je uredjaj za motore od 2-4 cilindra, a 56 za 5-8 cilindara. Bicu kratak sto se tice BRCa.
          Probao sam na svom autu i video da nevalja, tako da nemam zelju da ugradjjem isti u automobile od musterija. Naravno postoje i oni koji ce kao musterije biti zadovoljni sa BRCom, ali ja sam mu pronasao puno mana.

Comment

• bmiillan
            CBC Senator XXL
            • 18.04.2005
            • 393
            • beograd
            • clk 200k

ako ti nije problem napisi mi koje su mu mane (ako te ne mrzi). zanima me sta se to pokazalo kao lose

hvala unapred i pozdrav

Comment

• *IvanT*
              CBC Senator XXL
              • 30.01.2005
              • 3234
              • Srbija, Beograd, Kara

Ne mrzi me naravno, ali ti necu odgovoriti , jer takva tema odmah dobije pogresan tok.
              Jednostavno, ja ga ne ugradjujem jer znam da postoje kvalitetniji uredjaji.

Comment

• galileo5
                CBC Veteran
                • 31.03.2005
                • 131
                • Leskovac, South Serbi

Konkretno, ugradio dosta i zakljucak je da je kvalitet izrade i pouzdanost na zavidnom nivou, ali kad je rec o softveru, ... e tu nastaju problemi, pogotovo kod SEQUENT 24 koji zna da se iz cistog mira blokira i postane potpuno neupotrebljiv, naravno i tu postoje cake kako ga ponovo pokrenuti ali... to se na prvom mestu nesme desiti.

Kod SEQUENT 56 je stvar drugacije iz prostog razloga sto je na njemu radila skroz druga ekipa i kompletan pristup je drugaciji.

Iako je princip drugaciji, i dalje postoje hiljadu nepotrebnih parametara i opcija pri stelovanju, a ne postoji standardna MAP baza na kojoj bi se moglo videti ono sto je jako bitno i neophodno za stelovanje vec je data mogucnost korekcije na manjem i vecem opterecenju. (makar je ranije tako bilo, BRC ne radim neko vreme pa sam mozda i zaboravio)

Ranije su imali problema sa senzorom pritiska u rail-u koji je znao da se pokvari, ali je danas i taj problem otklonjen drugacijim, posebnim senzorom.

Jedna od vecih, ako ne i najveca mana BRC-a je CENA.... koja je daleko veca od sve brojnije konkurencije.

Sve u svemu uredjaj je daleko od loseg, kako ga je u neku ruku Ivan opisao, ali je upravu kad kaze da postoje i kvalitetniji uredjaji.

Comment

• bmiillan
                  CBC Senator XXL
                  • 18.04.2005
                  • 393
                  • beograd
                  • clk 200k

dobio sam ponudu za BRC sekvent uredjaj u kompenzaciji, i zbog toga mu je cena povoljnija od lovata ili landirenza ali mi to nista ne znaci ako cu imati problema u koriscenju vozila. inace auto je daewoo leganza 2.0 98 kW

pozdrav i hvala na odgovorima

Comment

Working...
                  X