Kad smo kod sistema, ja imam LCS i ide kao mecava, ne pravi probleme i ne sija nista sto ne treba... Ne znam kakav je tvoj sistem... Moj drugar ima isto Nubiru i najobicniji venturi i ne pravi mu probleme... Da nemas problem s ugradnjom ?
Chevrolet KALOS
Collapse
X
-
Vise nemam. Naime,kupio sam auto od lika koga su "majstori' nagovorili da eliminise fabricki sistem, jer je navodno 'crkao kompjuter'.Interesantno je da je to tvrdilo nekoliko 'majstora'.Tip je pristao i doso u situaciju da ima potrosnju 12-20L.
Ja sam od njega kupio auto, i u kartonskoj kutiji dobio iskasapljen,rasturen i unakaze originalni sistem, ali sa svim delovima na broju. E sad, posto sam elektronicar, a recimo da znam po nesto i o mehanici i sl.,proanalizirao sam sve delove, sastavio kablove, pronasao kvar (prilicno banalna stvar je bila u pitanju), i sve to vratio u auto.
Naravno, radi, i ne da se porediti sa bilo cime sto sam do sada imao (ovo mi je 4. auto na LPG).Ostalo je da u perspektivi nabavim nov razvodnik plina (BRC distributor "SMART"), jer nisam postigao savrsenstvo, ali potrosnja je u proseku 11L (2/3grad,1/3put).
Ako neko ima mogucnost nabavke BRC rez. delova, neka se javi, da ne lutam."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
Odg: Chevrolet KALOS
Butika je na žalost zatvorena.
Comment
-
Comment