Chevrolet KALOS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Kad smo kod sistema, ja imam LCS i ide kao mecava, ne pravi probleme i ne sija nista sto ne treba... Ne znam kakav je tvoj sistem... Moj drugar ima isto Nubiru i najobicniji venturi i ne pravi mu probleme... Da nemas problem s ugradnjom ?
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• RANK
      CBC Senator XXL
      • 28.02.2007
      • 1635
      • Beograd
      • FIAT MAREA WEEKEND 1

Vise nemam. Naime,kupio sam auto od lika koga su "majstori' nagovorili da eliminise fabricki sistem, jer je navodno 'crkao kompjuter'.Interesantno je da je to tvrdilo nekoliko 'majstora'.Tip je pristao i doso u situaciju da ima potrosnju 12-20L.
      Ja sam od njega kupio auto, i u kartonskoj kutiji dobio iskasapljen,rasturen i unakaze originalni sistem, ali sa svim delovima na broju. E sad, posto sam elektronicar, a recimo da znam po nesto i o mehanici i sl.,proanalizirao sam sve delove, sastavio kablove, pronasao kvar (prilicno banalna stvar je bila u pitanju), i sve to vratio u auto.
      Naravno, radi, i ne da se porediti sa bilo cime sto sam do sada imao (ovo mi je 4. auto na LPG).Ostalo je da u perspektivi nabavim nov razvodnik plina (BRC distributor "SMART"), jer nisam postigao savrsenstvo, ali potrosnja je u proseku 11L (2/3grad,1/3put).
      Ako neko ima mogucnost nabavke BRC rez. delova, neka se javi, da ne lutam.
      "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• banekg
        CBC Senator XXL
        • 06.09.2010
        • 1274
        • Nis
        • Toyota Carina e 2.0

Odg: Chevrolet KALOS

Ne mogu da nadjem temu gde M-power prodaje delove, pa molim moderatore da me upute.

Hitno mi je potrebna garnitura dihtunga za Kalos.
        Long Live CBC!!!

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Odg: Chevrolet KALOS

Butika je na žalost zatvorena.
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
          X