Ugradnja autoplina u Peugeot 407 2.9 v6?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nubira
    CBC Član
    • 22.10.2005
    • 43
    • Ljubljana

Ugradnja autoplina u Peugeot 407 2.9 v6?

Pozdrav

Dali netko zna kako je sa ugradanjom plina u gornje vozilo. na nekom forumu http://www.forum.hr/showthread.php?p=7381783 sam primetio da su problemi sa elektronikom na 407. Zanima me dali ima tko u peugeotu 407 plin i dali su kakvi problemi i drugo dali ima kakvih prepreka za ugradnju plina na taj motor?

Hvala
    Daewoo nubira 1.6sx /LOVATO fast 90
  • galileo5
    CBC Veteran
    • 31.03.2005
    • 131
    • Leskovac, South Serbi

Nisam, ali znam ko jeste i nije bilo nikakvih problema sem sto su se morali okrenuti konektori koji citaju benzinsko ubrizgavanje.
    Stavljen je STAG 300 i nije bilo nikakvih problema vezanih za rad benzinskog ECU-a.

Comment

• *IvanT*
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2005
      • 3234
      • Srbija, Beograd, Kara

Znas nekog ko bas u ovom modelu ima ugradjen Stag?
      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• galileo5
        CBC Veteran
        • 31.03.2005
        • 131
        • Leskovac, South Serbi

Koliko se secam to je bas taj model, znam da je 407 i V6. Radjen je skoro u Podgorici.

Comment

• *IvanT*
          CBC Senator XXL
          • 30.01.2005
          • 3234
          • Srbija, Beograd, Kara

Ajde "seti se" i proveri kako radi.
          http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• galileo5
            CBC Veteran
            • 31.03.2005
            • 131
            • Leskovac, South Serbi

Da, ali nije bas taj model u pitanju je ES9, E9s motor ili tako nesto i nije 2.9l vec 3.0l.
            Skoro je uradjena neka intervencija i svi problemi su nestali, a bilo ih je oko rada na benzin i nivoa rezervoara, malo razmisljanja i eto rezultata.

Comment

• nubira
              CBC Član
              • 22.10.2005
              • 43
              • Ljubljana

Dora mi je rekao da za 407 treba emulator za kompjuter. Na jednoj njema?kom forumu sam našao, da je problem kod peugoeta 407 mjerenje koli?ine goriva, kompjuter mjeri potrošnju na dva razli?ita mjesta, koliko dodje u motor i koliko ga je u rezervaru, pa kad se vozi na plin je rezervar za gorivu pun a po kompjuteru bi morao biti prazan (troši se plin a kompjuter ra?una, da je to benzin), pa to smatra za pogrešnu koli?inu goriva u rezervaru. Navodno ako se vozi na benzin nema problema.

To u vezi motora su mi rekli na servisu, da je u 407 motor 2.9 ili 3.0 isti motor (to je 2946ccm 155kw odnosno 211 ks, najve?i okretni moment 290nm). Razlika je kod 607, gde je 3.0 stariji motor ugra?ivan kod prvih serija prije 2004 godine (tako kažu na peugeot servisu!).

Kako radi plin na tom motoru, dali su kakvi problemi?
              Daewoo nubira 1.6sx /LOVATO fast 90

Comment

• CLD
                CBC Senator XXL
                • 08.02.2005
                • 1225
                • Belgija - ranije Luna-Chico

pa u 407 se ugradijvao samo ovaj novi 211, a stari je 3.0 sa 206 konja.

Comment

Working...
                X