Unapred se izvinjavam sto ponavljam vec postavljeno pitanje u nekoj drugoj temi i sto otvaram novu temu ali nisam dobio odgovor pa da probam opet.Naime,kada bi se na autu menjao gasni uredjaj(direktno ubrizgavanje),receno je da boca moze da ostane.Da li to znaci da ako je pokazivac nivoa plina funkcionisao preko instrument table,da ce funkcionisati isto i sa novim uredjajem(Landirenzo recimo ili sl)?
Zamena fabricki ugradjenog gasa?
Collapse
X
-
-
Xex, pa nije rekao fabricki, rekao je "gasni uredjaj"...
Mozda covek 'oce sekvent...
A, mozda teoretishe...
I ja cu da ugradim sekvent... 'Al prvo da ugradim turbo...
EDIT:
Ha, ha, - shit!
Tek sada sam video onaj mali naslovcic: "zamena fabricki ugradjenog gasa?"Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
-
Ne veruj glupostima, i odrzavaj fabricki sistem. Trazi i sigurno ces naci nekoga ko moze nabaviti r.delove, ako bude neki specifican kvar, a za tekuce odrzavanje se obrati nekom od postojecih."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
U jednom postu IvanT je pomenuo da italijanski uredjaji nemaju taj dodatak da pokazivac nivoa goriva pokazuje i kolicinu plina u kabini.Na netu sam nasao neke multiventile CEODEUX i M.T.M pa me interesuje da li sa njima postoji mogucnost koju sam gore pomenuo i ako ne,koji su to multiventili i da li se oni mogu kombinovati sa italijanskim uredjajima koji su zastupljeni kod nas.Koliko sam video na netu,od italijana,u NL,B, je najzastupljeniji BRC.Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
-
Originally posted by servis.impulsNe veruj glupostima, i odrzavaj fabricki sistem. Trazi i sigurno ces naci nekoga ko moze nabaviti r.delove, ako bude neki specifican kvar, a za tekuce odrzavanje se obrati nekom od postojecih.
Comment
-
-
Kupi jedan telefunken televizor star 20 godina (ekvivalent kolteku koji je prešao 200k) pa onda ?ekaj 2 meseca na rezervni deo, dotle gledaj u radio....[/quote]
Verovatno da si u pravu, ali covek nije rekao o kom se proizvodjacu radi, zar ne? Mislim, ako je u pitanju npr LOVATO,BRC, i sta ja znam sta jos, delove moze nabaviti, valjda, ili mozda coveku ugradis plin, pa za 3 god nema rez. delova, "kupi novi" i sl."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
Comment