Kia, autogas i garancija?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • doc
    CBC Senator
    • 25.08.2006
    • 240
    • BGD/KG

Kia, autogas i garancija?

posto razmisljam o kupovini Kia Ceed, interesuje me da li je izvodljivo ugraditi gas u doticni, bez gubitka garancije?

p.s trazio sam po forumu, ali izgleda da nije bilo reci o tome do sada...
    Pametniji popusta, ali mentalno...
  • vladabgd
    CBC Veteran
    • 01.01.2005
    • 132
    • beograd

ako se ne varam ja chuh danas u onom satu na prvom da je jedna od firmi koja ce dozvoliti ugradnju gasa (pored ovih koji vec dozvoljavaju - dacia, fiat, skoda... mozda josh neko zaboravih) biti i kia ali ipak ja mislim da je najsigurnije i najlakshe da ih nazovesh. e sad druga stvar shto nisu bash neki znalci ti likovi koji se javljaju na fon (zezam se malo ali ipak chovek nije znao da mi kaze skoro nishta o dodatnoj opremi cee'd-a vec samo znaju shta ima ovaj lx fresh koji su izlozili na samju)

Comment

• Misko M
      CBC Senator XXL
      • 17.03.2007
      • 652
      • BG Vozdovac

...zovi ili idi u servis-salon na novosadskom autoputu kod lakat krivine i pitaj !!
      prosle godine kad sam redovno tamo odlazio bila je varijanta sa pikantom 1.0 i gasom sa garancijom, tako da mislim da nisu nista menjali !
      ...koliko sam ja skapirao nije to bila fabricka varijanta nego imaju dil sa nekim servisom ovde i sve je pod garancijom !

Comment

• ale944
        CBC Senator XXL
        • 20.03.2006
        • 1457
        • Beograd

firma Union Karic je ovlascena od distributera Kie za ugradnju gasa u njihova vozila...
        http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• doc
          CBC Senator
          • 25.08.2006
          • 240
          • BGD/KG

pa njima ne bih dao da mi "ugrade" nalepnicu SRB na auto, pogotovo ne nov auto...

ugradili su mi gas u audija, koga jos uvek vozim i trebalo im je mesec dana da ga nasteluju da radi kako treba

no to je bilo dok sam bio mali i neiskusan =]
          sad znam gde bih otisao
          Pametniji popusta, ali mentalno...

Comment

Working...
          X