BRC Flying injection

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gligo
    CBC Početnik
    • 04.04.2007
    • 4
    • Crna Gora Bar

BRC Flying injection

Jedno pitanje ako ima ko da mi objasni. Posjedujem WV passat 1,8 20 v '98 god.sa ugradjenim BRC flying injection.Posto je sistem u Italiji ugradjen dobio sam ga na vidjeno.U pocetku sam odma primjetio dvije stvari da je rad na plinu nemirniji i da kada treba da povuce kao malo zastane(kao da nema snage) pa onda dobije turazu.Pri pojacanoj turazi rada manje vise dobro a kada mora iz niskih obrtaja da povuce javlja se opisani sindrom.Jednom prilikom sam vodio kod nekih koji sebe nazivaju zastupnikom BRC-a da pogledaju ali sem filozofiranja o novom sekventu i flyingu nisam nista drugo dobrio. Ako ima pomoći rad sam pojasniti pobliže
    p.s.ah da zaboravio sam reći da troši otprilike od 11 do 12 lit plina sa obzirom da je passat variant mislim da nije previše ili se varam....
  • RANK
    CBC Senator XXL
    • 28.02.2007
    • 1635
    • Beograd
    • FIAT MAREA WEEKEND 1

imam isti sistem i (skoro) iste simptome, ali sam se navikao.Kod mene radi savrseno mirno, i jedino me nervira ta zadrska kad se daje gas sa lera.Mislim da je problem u razvodniku gasa - metalna kocka iz koje idu 4 creva u cilindre, (starenje,sta li?). Kod njih se to zove "SMART ditributor" i kad sam pokusao da ga porucim u firmi "Elettrico Gas", isto su mi prodavali pricu tipa "sekvent je bolji","promenite ceo sistem" i slicne gluposti ( a auto ide kao raketa i trosi 11l plina).
    "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• gligo
      CBC Početnik
      • 04.04.2007
      • 4
      • Crna Gora Bar

interesuje me dali si cistio filter u sistemu ako to uopste postoji kod sistema flying injection

Comment

• RANK
        CBC Senator XXL
        • 28.02.2007
        • 1635
        • Beograd
        • FIAT MAREA WEEKEND 1

jesam,mada nije bilo potrebe.nalazi se na mestu gde debelo crevo iz isparivaca ulazi u metalnu kocku.odvijes crevo pa kolender i na njemu je filter,ali ako imas punu snagu (5.brzina,auto-put,nagazis,a ne gusi se), onda je filter OK
        "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• gligo
          CBC Početnik
          • 04.04.2007
          • 4
          • Crna Gora Bar

hvala pogledacu da to ocistim mada mislim da svi problemikoji dolaze su od softwera jer nekada radi kao lutka a nekada kako on hoce mada nemam se šta žaliti jer je potrošnja manje više kao i kod tebe jedino što nas ovdje odraše sa cijenom od 0,60 ? u odnosu na vas od 0,41 ? ali to je već druga priča.......

Comment

• Darko
            CBC Senator XXL
            • 29.03.2005
            • 528
            • Beograd

Predstavite se i popunite lokaciju u svom profilu! Hvala.

Comment

Working...
            X