usisna grana golfa III

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • chale
    CBC Član
    • 24.09.2006
    • 17
    • Sarajevo

usisna grana golfa III

Pozdrav!
    interesuje me da li neko zna da li usisna grana za golfa III 1,6 mpi, 97 koja je inace plasticna odgovara sa nekog drugog golfa isti motor ali samo metalna ili da li su ikako radili te motore sa metalnom usisnom granom na nekim ranijim generacijama golfa III.
    Metalna grana je potrebna radi ugradnje plina jer je skupa ona varijanta squent za plasticnu usisnu granu.
  • DraganD76
    CBC Član
    • 09.03.2007
    • 70
    • Beograd

I mene to interesuje. Isti motor kod mene samo ja vozim Polo.

Comment

• Srdjan
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 2416
      • Bajina Basta/Beograd

Pa sekvent vise nije toliko skup... Ljudi, pala je cena i to lepo... Ne treba vise 1000eur vec "samo" 650...
      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• overspeed
        CBC Senator XXL
        • 24.05.2005
        • 2779
        • Kosovska Mitrovica

Poshto je tema svojim tokom vec otishla u smeru Autogas sekcije, tamo cu je i prebaciti.
        http://www.bmw.tv

Comment

• chale
          CBC Član
          • 24.09.2006
          • 17
          • Sarajevo

Originally posted by Srdjan
          Pa sekvent vise nije toliko skup... Ljudi, pala je cena i to lepo... Ne treba vise 1000eur vec "samo" 650...
          U Sarajevu nejeftinije sequent iznosi nesto malo vise od 900 eura.

Comment

• APOGEE
            CBC Senator
            • 01.06.2005
            • 243
            • Beograd, Vracar

Pa chale, mozda ti se isplati ti se da dodjes ovde do nas i ugradis sequent, ustedeo bi do 200 evrica. Sada je razlika u novcu prema lcs zaista beznacajna i glupo je ne ici na sequent .

Kia pro cee'd 1,6 CRDI 115hp 2010

Comment

• chale
              CBC Član
              • 24.09.2006
              • 17
              • Sarajevo

Originally posted by APOGEE
              Pa chale, mozda ti se isplati ti se da dodjes ovde do nas i ugradis sequent, ustedeo bi do 200 evrica. Sada je razlika u novcu prema lcs zaista beznacajna i glupo je ne ici na sequent .

Ovo je od druga golf, a ja sam zaljubljenik alfe i moja 155 je na plin.
              Prijedlog ti je odlican, reci cu to prijatelju. A ako ja budem sebi mjenjao auto a bude tolika razlika cijene sequeta eto mene tamo da ugradjujem, mada mislim da i vamo trebalo pojeftiniti jer Radic iz NS odavno ovdje ugradjuje plin ali jos drzi ovu cijenu jer je on najjeftiniji.

Comment

Working...
              X