...onako skoro po inerciji kad se kotrljam u četvrtoj 40 na blagoj nizbrdici.Nakon 2-3min takvog kotrljanja oglasi se pištavi zvuk koji me obavještava da mi je prebacio na benzin.Nakon toga moram ugasiti i ponovo upaliti auto da bi prebacio na plin.A u zadnje vrijeme nakon dugotrajnijeg rada u leru mi se pali lampica od benzina koja svijetli pored plina i dalje.Kad krenem i dam gas lampica se ugasi.Anyway,vrijeme za poservisirati uređaj..jer sam preuzeo auto od oca,a nemam pojma kad ga on vodio na servis autogasa..a nema pojma ni on.Rečno mi je da je uređaj neki prince?!Nikad čuo,ali nije bio baš jeftin..inače sam zadovoljan s njim do sada.Auto je Honda Legend 3.5v6.Inaće ovdašnji majstori me nerviraju jer ih doslovno moram moliti da mi poservisiraju plin..svaki dan mi kažu da nazovem u 9 ujutro pa će vidjeti oće bit mjesta za mene.Sad sam rekao da ih neću zvat svaki dan jer mi je glupo da nekog moram moliti da mi napravi posao i za to mi uzme novac.. nego ostavio sam broj telefona pa nek oni mene nazovu kad bude slobodno:Moje pitanje je..na što da obratim pozornost?Na što ukazuju navedeni simptomi?
Prebacuje na benzin pri malom gasu dok ide nizbrdo..
Collapse
X
-
Moje pitanje je..na što da obratim pozornost?Na što ukazuju navedeni simptomi?
Poseti nekoga ko ima softver za Prins, a radi se o stvarno vrhunskom uredjaju.
Comment
-
Comment