AG Gas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Aladin
    CBC Senator
    • 17.08.2005
    • 223
    • Beograd

AG Gas

Pitanje mog prijatelja:
    Zna li neko u zemlji Srbiji (a i sire) gde mogu da servisiram AG gas? Pazario sam Peugeot iz Holandije sa tim uredjajem i mada nemam problema, voleo bih da neko pregleda to malo pre odlaska na godisnji odmor... Unapred hvala Aleksandar
    Ko prvi devojci - sam u nju upada!
  • dranix
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 3079
    • Antwerpen/Belgium
    • Saab 9-3

Ako nista ne fali bolje da ne cacka mecku bas sad.
    I da ide na odmor u Japan nema problema.
    Desava se da bas zbog "preventivnih" intervencija nesto otkaze daleko od kuce bas zato sto nije bilo vremena da se testira u lokalu recimo 5000km.
    Znam neke kojima su otkazivale kocnice jer su SAMO menjali plocice dan-dva pre puta na godisnji. Razmislite dobro o svemu pre nego sto se upustite u bilo sta. Ne kazem da je kontrola i oprez visak ali se mora mnogo voditi racuna da bi se bilo "100%" sigurno i pod kontrolom.
    Znam takodje coveka kome je izgoreo dihtung glave na MB Vito kod Segedina jer se auto ne vozi uopste osim kad se ide u Srbiju (jednom ili 2x godisnje). I gle cuda. Sa prikolicom, po vrucini, sa klimom i nogom na gasu do patosa jer, boze moj, Nemacka za to i sluzi a i MB je nesalomiv. Kad lampice pocnu da se pale daleko od kuce onda vise i nema nazad. Kazem, desava se.... Cak i "najboljima".
    Sa gasom je tek najlakse. Kad (ako) otkaze vozis se na beMzin. To je taman deo "avanture". Zasto se inace ide na odmor?

Comment

Working...
    X