Neki Tomaseto, Landi, Landi renzo, neki Poljski itd... od 950 do 1350 evra
evo da probam ja da ti olakšam sumnje.
to što pitaš se odnosi na paket, full paket.
zna?i ne kupuješ uredjaj (koji i ne košta toliko btw) ve? kupuješ bezbrižnost ugradjenog uredjaja.
komplet, uredjaj, znanje, vreme majstora, njegovu profesionalnost, postprodajnu podršku, sve....
sve je uklju?eno u tu cenu, na tebi je da odabereš sevisera u koga imaš poverenja.
ako nemaš poverenja ti nemaš na?ina da kao laik proveriš tog majstora.
ako nisi laik, i znaš da proveriš majstora onda verovatno imaš znanja i da sam ugradiš. ne treba ti majstor ali si tada bez ikakve podrške.
svi ti pobrojani uredjaji su robne marke auto gas kompleta, neke firme prave deo kompleta a ostalo kupuju od druge firme, neke preve tre?i deo a kupuju prvi deo od one prve firme itd...
svi ti delovi su prošli odgovaraju?e kontrole, ateste, i svi su odgovaraju?i za ugradnju.
majstor ?e složiti za tvoj auto pogodan komplet, i ugraditi stru?no i savesno.
ili ne?e. (menjaj majstora, tj pogrešno si procenio kome si poklonio poverenje).
kod pobrojanih uredjaja mnogo delova je zajedni?ko od sasvim nekog petog proizvodja?a.
recimo gumena creva ne prave fabrike auto gas kompleta.
kada pogledaš vide?eš da su ži?ane forme za ubrizgavanje gasa iz prakti?no iste fabrike (potpuno isti konektori, na?in izrade, kvalitet uporediv itd).
senzori za ovo ili ono opet prave neke tšeste fabrike.
itd....
odaberi instalatera, on ?e ostalo da odradi od odabira komponenti do na?ina i mesta ugradnje i na kraju samim odnosom prema ugradnji.
kao kada kupuješ BMW u salonu, ne biraš koje ?e gume biti na autu, niti koje sijalice (marka), niti proizvodja?a prekida?a...itd.
kupuješ komplet, i fabrika stoji iza svega. na fabrici je briga da obezbedi optimalan izbor za novac koji si im poverio.[/quote]
Cvele je dosao do mene sa dedom i covek me pitao (posto on finansira), "..sta je najbolje...?". Ja kazem, sta je i deda kaze kupljeno. Prosto i jednostavno.
Zakazana je ugradnja, a Cvele moze da prenese utiske kada se sve zavrsi.
Posto smo vec na ovoj temi, samo da pitam nesto, zar kod 523 ne bi trebalo da postoji problem sa legurom koja je koristena za stubline...
ili je to za stariji model?
Mislim da je to nebitno za celu pricu. Svaki majstor ima svog "favorita" medju uredjajima, pa s obzirom na cinjenicu da nas na forumu ima 10-ak, komentari takvog tipa mogu da izazovu burne reakcije, a svakako nam to nije potrebno.
Svako koga takve informacije interesuju moze da kontaktira, bilo kog servisera sa foruma i dobije odgovere na takva pitanja.
Comment