Nije dobro tako gledati, na starijim kolima, meni (a ima još dosta slu?ajeva) je trošio manje plina nego benzina, zato što je karburator (kod drugih ljudi protokomer/dizne...) vremenom postao neispravan i sipao benzina koliko je hteo, a plina je trošio taman koliko treba odnosno koliko i benzina kad je bio ispravan, ?ak i malo manje...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Sale je "specificna vrsta" i njemu ni jedan auto ne trosi preko 12l.
Sto se tice starosti automobila, njegova Astra je za nase uslove nov auto, koji cak ima Euro 3 ili 4 motor, tako da ga prica o karburatorskim, rastelovanim motorima, ne tangira mnogo.
Jednostavno, Sale navikne auto da ide i zabrani mu da mnogo trosi.
Pre dvadesetak min sam doterao auto kuci...
IDE ISTO KAO NA BENZIN....
60l SAM SIPAO ZA NEKU SICU...
Jos da vidim koliko ce da trosi!!!
Da ne ureknem... RASICU SVAKA CAST!!! Stvarno "na prvu ruku" sam prezadovoljan!!!! (estetski i performansama)
I jos nesto, Hvala IvaneT... Da i njega ne ureknem mnogo je dobar decko, zajedno sa svim onim momcima iz servisa!!!
Pozdrav za njih a ja cim napravim prvih 100km punog gasa idem na pumpu da proverim koliko trosi pa vam javljam!!!
za tih prvih 100 km neces nista zakljuciti o potrosnji ... bice ili smesno mala ili velika,potrosi 2 boce pa izracunaj prosek.
kolika ti je ta boca bruto kad je stalo 60 litara gasa,neka od 72 litra?
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Aaaa... Zahvalio sam se ja DEDI!!! Voli on mene puno!
A nisam sipao bas 60l, nego sam rekao onako okvirno... Sipali su mi ovi iz Rasica 15-ak + sam ja sipao ... Boca je od 60l sto znaci da staje oko 50l plina...
He, he, pa ti ni nemaš pojma koliko imaš u rezervoaru, a odmah bi da ra?unaš potrošnju... Ne ide to tako, napuni do vrha, isprazni, pa još bar jednom i onda ra?unaj...
AMA to sam i uradio... do cepa sam nalio plina...
i teram ga pun gas da vidim kolika ce prva potrosnja na 100km da bude!
Mozda cu sutra ici i za Cacak pa cu videti koliko trosi ibarskom...
Comment