Poceo je gas da se oseca u kabini?!?!?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mareleki
    CBC Početnik
    • 26.11.2012
    • 9
    • beograd/cukarica
    • honda civic 87

sada sam bio kod majstora,ludak mi trazi 55 e da mi zameni sigurnosni ventil. a polavan plin na otpadu kompletan 40e
    znaci u ovoj zemlji gledaju kako ce samo da oderu nekog.
    jel zna on da moj drug u leskovcu radi na trafici za 7000 dinara

Comment

• sasha015
      CBC Veteran
      • 29.02.2008
      • 153
      • LOznica
      • Hyundai i-20

Ja bih na tvom mestu kresnuo upaljac,zapalio cigaru i ubacio upaljac u gepek dok se frajerski udaljavam od auta na nekom pustom parkingu.
      Kao u filmu....Buuuum....
      I lisio sebe bede i koristio gsp...

Nikako da shvatimo da je automobilizam skup sport ako hocemo da stignemo na cilj
      Last edited by sasha015; 27.11.2012, 13:45.

Comment

• mareleki
        CBC Početnik
        • 26.11.2012
        • 9
        • beograd/cukarica
        • honda civic 87

to mi stalno prolazi kroz glavu,ali sa tim kolima radim dostavu,mora od neceg da se zivi. kuci zena. gladna pita koliko si danas zaradio.

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Originally posted by mareleki View Post
          sada sam bio kod majstora,ludak mi trazi 55 e da mi zameni sigurnosni ventil. a polavan plin na otpadu kompletan 40e
          Nešto mi se javlja da je hteo ceo ventil da ti zameni za te pare, čisto sumnjam da je ima osigurnosni ventil baš za taj ventil što ti imaš u autu...
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Plinadzija
            CBC Senator XXL
            • 29.07.2008
            • 1514
            • Paracin

Idi u Leskovac, tamo je sigurno jeftinije...
            UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• speedplus
              RIP Bio nam je drug!
              • 15.01.2007
              • 2419
              • LAZAREVAC

Ajd mi reci samo,kad nekom trazis 500rsd za dostavu,a on ti kaze da si biiiiip jer litar gasa kosta 89rsd i da njegova prilateljica u Vranju pegla u restoranu za 3000rsd mesecno,sta mu na to odgovoris?Jesi li ti od majstora trazio nov ventil ili polovan,pa tako reagujes?Dali ,gore ispljuvani, majstor kupuje za dorucak pljeskavicu u Leskovcu po 70rsd ili u Beogradu po ceni od 150rsd??? Dali si razmislio o tome da taj deo kosta izmedju 35 i 40eu a da on moze da provede i 5 sati da ti zameni to,jer su ti cevi stare i krte i mogu se lako polomiti tokom montaze,pa da onda mora o svom trosku da ti ih zameni???????????
              Znaci, dali je moguce da u ovoj zemlji dostavljac(profesionalac),pokusava da izazove opstu opasnost(pozar,eksploziju,lancani udes,mrtve,povredjene),samo zato sto misli da je majstor skup,pa hoce sam da popravlja nesto za sta nije ni priblizno strucan,niti upoznat sa eventualnim opasnostima.
              Ali da,majstor je ludak,oce da se obogati na tebi.U tom slucaju,ti hoces da zaradis sicu,rizikujuci tudje zivote,na cije ne polazes pravo.
              Proleteri svih zemalja, ujedinite se,nemoze se vise ovako
              Last edited by speedplus; 01.12.2012, 22:31.

Comment

• Keketarac
                CBC Senator XXL
                • 01.09.2007
                • 588
                • Novi Sad
                • Seat Ibiza 1.2 TSI

Da ima kosmicke pravde, takve, kao i one sto u raspalom Jugu voze nevezanu decu na prednjem sedistu sa sve celavim gumama, policija bi slala na vanredne tehnicke preglede, ili na vec drugi nacina propisno kaznila, ali tako da im vise nikad, ali nikad ne padne na pamet da improvizuju.

Ako imas para da odrzavas auto, vozi se. Ako nemas, idi peske ili biciklom.

Hoces da cackas sam? Izvoli, posle ce i majstor za gas i plasticni hirurg da trljaju ruke na tvom slucaju.

Mozda bi bilo najpametnije ovakve teme odmah zakljucavati sa napomenom "opasno po zivot i okolinu, idi kod majstora".

Comment

• drzarkod
                  CBC Član
                  • 26.10.2012
                  • 48
                  • Novi Sad
                  • Opel Vectra C 1.8 16v lpg by Dora

to mi stalno prolazi kroz glavu,ali sa tim kolima radim dostavu,mora od neceg da se zivi. kuci zena. gladna pita koliko si danas zaradio.

a ako pogineš neće ništa da te pita.....

nego ako ti je skupa popravka vozi Miško ali prethodno uplati neko dobro životno osiguranje pa da bar bude neke koristi od tvoje gluposti

Comment

Working...
                  X