Na visokim okretajima prebacuje mi na benzin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rendjo
    CBC Senator XXL
    • 26.06.2006
    • 340
    • Zadar HR

Na visokim okretajima prebacuje mi na benzin

Evo ovako izgleda problem...nakon vožnje zagušenim prometnicama gdje okretaji mog ljubimca ne prelaze 2 500 okretaja(vozi se uglavnom na gradskim i prigradskim relacijama) iz Splita u Zadar sam se odlučio vratiti autoputom i dati gas kolko god ide da zvjer razgiba mišiće i probudi uspavane konje Nakon što sam nabio gas došao sam do 200 km/h i prebaci mi na benzin,ja ponovo stisnem i krenem nabirati brzinu i ono opet I ajd ja se zadovoljim da ću se voziti"samo" 200 na tempomatu..međutim nakon 2-3 minute i pri toj brzini je počeo prebacivati na benzin...ajd spustih ja i na 180 i nakon par minuta opet na benzinu E tada sam odlučio prebaciti na benzin i bez milosti držati gas u podu do silaska s autoputa Bar sam oprao injektore ako ništa Zašto ne mogu postići max brzinu na plinu?Sistem je prins..auto Honda Legend 3.5 v6..moram priznati da servis uređaja nije napravljen već duže vrijeme..ne mojom krivicom već krivicom majstora koji mi neće uzme auto na servis iako ga nekoliko puta molim da mi poservisira(slovi za jednog od boljih ali može biti najbolji na svijetu nema šanse da ga više molim da mi obavi posao koji mu ja ionako plačam..ko da mi radi mukte se ponaša ) a i ovdje nitko nema softver za prinsa tako da moram potegnuti u Zagreb ako se radi o kvaru..ali zanima je li rijeć o kvaru ili je to znak da je vrijeme za servis uređaja(zamjena filtera i sl..ako je to onda mogu riješiti i ovdje)ili je riječ o kvaru koji se bez dijagnostike ne da ukloniti?Mišljenja?
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Ako pre to nije radio, o?igledno je da nema dovoljno plina u railu, padne pritisak i sistem prebaci na benzin. Na ovo mogu uticati prljavi filteri.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

A da nije sekretarica na zadnjem sedistu mozda ukljucila plinski resho da skuva kavu pa zeza

Dora je obicno u pravu chak i kad jeste
      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

• Rendjo
        CBC Senator XXL
        • 26.06.2006
        • 340
        • Zadar HR

Originally posted by Dora
        Ako pre to nije radio, o?igledno je da nema dovoljno plina u railu, padne pritisak i sistem prebaci na benzin. Na ovo mogu uticati prljavi filteri.
        Hvala!Bit će riješeno idući tjedan..ipak je petak..

Comment

Working...
        X