Ugradnja plina u Forestera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • APOGEE
    CBC Senator
    • 01.06.2005
    • 243
    • Beograd, Vracar

Ugradnja plina u Forestera

Drug sa posla upravo kupio Subaru Forestera 2005 godiste, motor bokser od 2 l, 125 hp. Iz auto-servisa Curcic, Bgd, ponudili mu ugradnju plinskog uredjaja za cenu od 1400 eur, uz uslov da mu ostaje garancija (nisam najsigurniji, ali izgleda jos godinu dana). Ugradjuje se navodno original Subaru LPG uredjaj????? Ni ovo mi nije bas najjasnije. Predpostavljam da ovi iz servisa ne vrse sami ugradnju vec za to angazuju nekoga drugog.

Ja mu savetujem da za skoro duplo manje novca moze da ugradi dobar sequent, kod nekog od proverenih instalatera, i po mojoj proceni ugradnja bi sigurno bila kvalitetnije odradjena nego u pomenutom servisu.
    Dali sam u pravu ?
    Kia pro cee'd 1,6 CRDI 115hp 2010
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

Pa ti si verovatno u pravau,ali ostaje problem garancije.Btw dokle je auto pod garancijom?
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• APOGEE
      CBC Senator
      • 01.06.2005
      • 243
      • Beograd, Vracar

Ma nista narocito, jos tri meseca je u garanciji do pune dve godine. Mislim da je mala sansa da se nesto veliko pokvari, rec je o pouzdanom vozilu.
      Kia pro cee'd 1,6 CRDI 115hp 2010

Comment

• sw.brick
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2004
        • 8141
        • Beograd, barajevo-zemun
        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

niti je za Subaru potrebna garancija (nekvarljiv auto sam po sebi), niti ce bas kod Curcica biti realizovana (Curcis nije vise nadlezan za Subaru kod nas), a koliko mi je poznato za Subaru jeste BRC imao prilagodjeni kit bas za bokser motor.
        inace sekvent ko i svaki drugi, samo kit prilagodjen mehanickom smestaju na boxer motor, pre svega kablovska zicana forma.

lepo ode kod nekog od ovde proverenih instalatera i verujem da ce biti bolje uradjeno nego kod manje iskusnih (da li uopste imaju iskustva) u servisu.

1400 mi se cini vrlo zestokom cenom za 4 cilindra, ako nije Vialle sistem u pitanju.
        volvo
        945 SE turbo lpg
        344 GL lpg

Comment

• Pantah
          CBC Veteran
          • 25.03.2007
          • 159
          • Beograd

Ćurčići su počeli da uvoze holandski Teleflex, koji se zaista ugrađuje u Subarute. Zato je cena malo jača. Da ne poverujete ali Gane iz sve snage radi da spusti cenu, i njemu je jasno kakvo je tržište.
          Money for nothin' and chicks for free

Comment

Working...
          X