Znaci onda mi se verovatno ne isplati preci na plin...
Bog te ne ubio, kako ti se ne isplati preci ? Koliko prelazis godisnje ? Koliko ce biti auto kod tebe ? Jedino ako prelazis 4-5000 km godisnje, pa da ti treba 4-5 godina za povrat investicije, onda ti se ne isplati...
Kako vozis Hondu, vjerujem da se vozis dosta vise od toga...
Kako vozis Hondu, da bi i dalje bila pravi "mlin za kafu" sekvencijalni plin, jer su na njemu najmanji gubici performansi... A cijena nije vise toliko visa...
Pa ne prelazim nesto puno, jedino sto cesto idem do SA, sto je otvoren put...
Tad mi trosi oko 5l kad vozim u ekonomik rezimu 80-120km/h.
Po gradu mi je problem i tad bije 8-9l...
@sapcanin
Koliko je to malo, 5,10,15 hiljada godisnje, kriterijumi su razliciti?
Pristojan uredjaj sada moze da se dobije za 600-700 evra, sa prosjecnom potrosnjom od 7 litara isplati se za manje od 20 000 km.
Difference between man and boys is the price of their toys
U tu računicu nisi dodao i pozitivne strane plina. Prvenstveno ekologiju a i duži vjek trajanja automobila, čistije sagorijevanje, čisto ulje i svjećice i ogromno produženje vjeka katalizatoru i lambda sondi.
BMW 320i E46 M54 STAG 300 ISA2 Zavoli Zeta S HANA 2000 tip C, BMW 740i E38 M62 STAG 300 ISA2, BMW 750i E32 M70 STAG 300 Peugeot 206 1.4i XS (ženin) STAG 300 ISA2 Zavoli Zeta N HANA 2000 tip C
~ 15000
Tako da bi mi se isplatilo tek za 2 godine...
A tad planiram da vec predjem na jednu lepu Toyoticu
Ipak cu se jos vuci na benzin, hvala svima na pomoci.
Uuuuu 2 godine, cini mi se mnogo, meni se pre tri godine plin isplatio za
5-6 meseci, jeste da je tada plin bio dosta jeftiniji od benzina ali ja sam tada obican uredjaj platio 350eur, znaci mesecno mi je ostajalo od 50 do 80 eura vise nego kada sam vozio na benzin.
Ako planiras da vozis dve godine taj auto onda ugradjuj.
Da pitam i ja, sta je najbolje za moju Elantru 1.6 DOHC, 2001?
Pare nisu toliko problem, hocu da mi auto ide isto kao i na benzin, ja vozim velikom turazom, kao da je Honda..
Imam i sportski filter, plasticna je usisna, a trosim 11-12 litara u gradu, prelazim 20.000 km godisnje, a sa plinom bi i vise...Znaci, meni ce se isplatiti, samo hocu da cujem rec od strucnjaka...
Za taj model je obavezna ugradnja sekvencijalnog sistema, a sa tom potrošnjom i kilometražom uređaj se isplati vrlo brzo. Performanse na benzinu ostaju nepromenjene, dok su na gasu lošije za 2-3%, ako se to može osetiti. Lepše "vuče" na nižim obrtajima, a za nijansu lošije na višim, u odnosu na benzin.
Moja preporuka je svakako SEKVENCIJALNI. I ja sam se dvoumio kako ce to auto raditi na gas, sta ce biti sa performansama, potrošnjom i sl. I sada sam stvarno oduševljen LPG-om.
Što se performansi tiče mislim da dovoljno govori sledeći podatak Vmax na gasu 185 km/h, a na benzinu 190 km/h, ralika 2-3 %. Što se tiče ubrzanja i elastičnosti, subjektivno, nema razlike, opterećen auto, preticanja, uzbrdo, stvarno ni u jednom trenutku ne oseti se pad snage.
Comment