Sta je pametno uraditi? Vectra 1.6 16v 97god. uvezena iz Italije bio je ugradjen BRC sekvent FLAYING INJECTION koji se naravno pokvario od dobrog kvaliteta plina i zamenjen klasicnim BRC vakumskim sistemom za anjspric do 100kw(inace zamena je izvrsena u ovlacenom BRC servisu i gazda mi je garantovao da ce sa ovim sistemom isto odlicno raditi). I tako je i bilo prosao sam sa novim sistemom 3000km i sve je radilo besprekorno. Odjednom posle krace voznje ugasim auto,nakom kraceg vremena palim auto krecem i eto problema. Lepo radi na leru u mestu prima normalno gas dok u voznji kad dodje blizu 2000 obrtaja pocne da cima i ko da se gusi i kad prebaci 3000 sve normalno. Samo mi se jednom u trenucima cimanja desilo da pukne plin. Odmah sam zamenio svecice i kablove opistio filter gasa mada je i on zamenjen pre 3000km i sada je bolje mada opet ponekad uradi isto to. Na benzinu radi normalno. Jos jednu stvar koju sam primetio-kad je motor hladan to se ne desava,tek kada se dobro ugreje i pogotovu kad ima opterecenje kad idem uzbrdo. Inace motor je dobar,netrosi ulje,odlicno pali i vruc i hladan. Ako je neko imao slicnih problema neka mi pomogne jer sam vec odlepio :mjavascript:emoticon('
')
Razjarenad:

Razjarenad:
Comment