peugeot 607 2.2 16V ugradjanja autogasa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • todaa
    CBC Početnik
    • 06.02.2008
    • 2
    • Novi Sad

peugeot 607 2.2 16V ugradjanja autogasa

prvo duzna rec zahvalnosti za sve informacije/linkove koji se nalaze na stranicama foruma.
    peugeot 607 mi je u najuzoj konkurenciji za kupovinu, 2002 ili 2003 godiste.
    koji i da li/kako moze da se ugradi sekvencijalni plinski uredjaj u ovaj auto?
    svaka dodatna informacija o ovom motoru je dobrodosla.
  • Hermes
    CBC Senator XXL
    • 14.02.2006
    • 1306
    • https://t.me/pump_upp
    • bemve

Posto si Novosadjanin............bez dileme

Ugradnja autogasa i održavanje autogasnih, plinskih instalacija na automobilima u Novom Sadu. Ac Stag je primarni uredjaj koji ugradjujemo i održavamo.
    https://t.me/pump_upp

Comment

• todaa
      CBC Početnik
      • 06.02.2008
      • 2
      • Novi Sad

odgovor

detaljnijom pretragom, ova tema je spominjana ranije:
      Stag u 607
      dobar opis problema koji moze da se javi je bio:
      vezano za 407u
      Dora je u jednom postu dobro pojasnio sekvent:
      Ima plastičnu granu i mora sekvecijalni bez obzira i da ima granu od titanijuma ...
      Važi za sve buduće pitače u vezi ugradnje, počnite da razmišljate da savremeni automobil koji ima sijaset senzora i optimizacija da bi radio u ekološkoj zoni, malo trošio i sve ostalo, nije jednostavno (nemoguće je) svesti na najprostiji karburator na svetu a da ostane sve u funkciji kako je fabrika zamislila.
      To više nema veze sa vrstom grane, jednostavno takve motore ne možeš podesiti da rade kako treba i prijavljuju grešku. Neki odu u safe mod neki ne. neki upale trajno MIL lampicu neki privremeno.
      Ukratko, savremen motor = savreme uredjaj za plin...
      trileme resene, sekvent moze da se ugradi u sve motore, jedino treba sa vremena na vreme dosuti koju litru goriva koja se svakako i potrosi, kako bi software preko raznih seznora 'saznao' da je sipano gorivo, za koje racuna da je potroseno. napravi 'novi racun' i 'vozi dalje'

Comment

Working...
      X