Pitanje za znalce: kakav je sistem ubrizgavanja benzina u ovom motoru i da li je moguce ugraditi uredjaj za TNG u doticni? Marka, model, cena? Neka preporuka?
HVALA!
"Sta god da ti se danas dogodi, ma kako ruzno ili bez veze, mnogo je bolje nego
da ti se ne dogadja nista, jer ce zivot biti zanimljiviji." - A.P.
Može se ugraditi,ali naravno u obzir dolazi samo sekvencijalni.Za marku uređaja moraš da pitaš prodavca(dilera) da ne kaže posle da garancija na auto ne važi.A cena, neznam šta da kažem,ali mislim da je minimum 900,ali ipak proveri kod prodavca
nema garancije, Honda ne podrzava ugradnju TNG uredjaja u njihova kola, ko se odluci za takav potez u garantnom roku gubi garanciju..... i to nije nesto sto su smislili nasi dileri nego im doslo sa vrha....
nema garancije, Honda ne podrzava ugradnju TNG uredjaja u njihova kola, ko se odluci za takav potez u garantnom roku gubi garanciju..... i to nije nesto sto su smislili nasi dileri nego im doslo sa vrha....
Znači i u ovome se razlikujemo od ostatka sveta
Pa kako se razlikujemo kad čovek lepo kaže da je sa vrha.
Pa kako se razlikujemo kad čovek lepo kaže da je sa vrha.[/quote:1n4amhbp]
Ne znam na koj vrh mislite ali u Italiji mozete kupiti Hondu sa fabricki ugradjenim TNG uredjajem.
Znam konkretan primer momka koji je bas pre mesec dana u Italiji kupio Civic 1.8 sa autogas uredjajem =]
Cinjenica je da tehnicki moze da se ugradi kao sto je i cinjenica da ako je vozilo kupljeno ovde i modifikacija se odradi ovde, motor i pripadajuce stvarcice se iskljucuju iz garancije. Znaci, ostaje garancija na skoljku, vesanje i tome slicno.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Pa kako se razlikujemo kad čovek lepo kaže da je sa vrha.
Ne znam na koj vrh mislite ali u Italiji mozete kupiti Hondu sa fabricki ugradjenim TNG uredjajem.
[/quotexriydl9]
Upravo tako,samo što nije ugrađen u fabrici nego kod ovlašćenog instalatera pre isporuke krajnjem kupcu.
Znam konkretan primer momka koji je bas pre mesec dana u Italiji kupio Civic 1.8 sa autogas uredjajem =]
Možda zbog popusta od 2000€? Tako sam čuo, da u ITA država stimuliše nova vozila na TNG.
Za 2008 imaju po 350 eura za TNG ili 500 za METAN sve dok ne potroše ukupno 52 miliona eura.A za 2009 su spremili 102 miliona eura.
Nešto razmišljam 52.000.000:425(srednja vrednost tng/metan)=preko 122.000 novih uredaja za gas,a za sledeću godinu planiraju skoro duplo.I da podsetim fond za stimulaciju ugradnje tng/metan Italijani potroše otprilike do septembra-oktobra.
Comment