Hteo bih da ugradim plinski uređaj pa me interesuje koji bi najviše odgovarao za moj auto. Upitanju je Opel Vectra A motor C16NZ 1995 god.
KOJI PLINSKI UREĐAJ UGRADITI?
Collapse
X
-
jeftinija varijanta je lambda control, a ako je to multipoint motor onda najbolje neki sistem sa ubrizgavanjem gasa... jeftiniji se krecu vec od 600 eur... tako da se ne isplati nesto drugo budziti...http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
-
-
C16NZ je motor sa monopoint ubrizgavanjem, tako da sekvent.... ne može.
Klasika, eventualno lambda kontrola i to je to.
Comment
-
-
ja u astri imam c16nz motor kakvi 600 eura lovato ili brc imas kod mene u Nisu raspon od 190-250 eura .Radi besprekorno vec 20000 km naglasi da imas monopoint motor tako cete bolje razumeti(jedna centralna dizna) i da znas ovi opelovi motori su se pokazali kao najbolji za ugradnju plina.Dabiti plinski uredjaj radio besprekorno pre same ugradnje zameni filter vazduha , kapu,ruku kablove i svecice najbolje za taj motor su ngk pozdrav ZOKI
Comment
-
-
-
-
Ajde Doru i da razumem jer pokusava da bude zabavan ali mi nije jasno sta se vi odusevljavate? Kao da nikada niste culi varijaciju ove fore od Henrija Forda a posle i od vecine pocev od kamiondzija pa do ispredprodavnicnih pivopija??
Comment
-
-
Canone, nemoj odma da se ljutiš
To je toliko često postavljeno pitanje i toliko puta odgovoreno na njega da sam morao dati onaj komentar
Obzirom da nisi nov ovde sigurno si pročitao koji su loši i ne treba ih stavljati a koji su dobri.
Od tih koji su dobri je svejedno koji uzmeš.
Rasprava na temu koji je najbolji se svodi na čiji je najveći.
Comment
-
Comment