Štelovanje sekvenca DIY

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Štelovanje sekvenca DIY

Do sada sam imao par automobila na karburatorski ventura plin i sam sam menjao membrane u raspršivaču, filter u elektroprekidaču, rasklapao bocu i čistio je od opiljaka. Da ne govorim o štelovanju ler gasa. Pitanje je da li se nesto tipa DIY može raditi i kod sekvenca ili sve mora zbog gasnog kompa u servisu. Pozdrav!
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Treba softver i RS232 interfejs, kao i znanje da našteluješ sistem.
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• dranix
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 3079
      • Antwerpen/Belgium
      • Saab 9-3

Sve to isto imas i kod sekvencijalnog sto se odrzavanja tice, plus dizne i filter gasne faze gasa.
      Podesavanje mozes raditi i sam ako imas cime i znas kako a zavisi i od marke da li je software besplatan ili vezan na neki nacin.
      Za ispravno podesavanje je kao i uvek potrebno najpre znanje o gasu koje verovatno imas vec a onda i znanje rada sa softverom.
      Nije bas toliki bauk i isplati se nauciti a na kraju krajeva i platiti DOBROM majstoru da to odradi.
      Ostalo radis i sam kao i do sada ako mislis da je usluga majstora bas toliko skupa. Meni se cini da nije a posebno ako je dobar servis blizu.
      Ako je daleko onda to bitno menja celu situaciju.
      Evo, Ivan ti je odgovorio a ti si iz BGD. Ako samo jednom odes kod Ivana znaces da nema potrebe cackati nista sam sto ne znaci da ne treba biti zainteresovan za to. Nekad je dovoljno da se teoretski zadovolji znatizelja. Nema tu nekog ekonomskog rezona bas.

Comment

Working...
      X