Pozdrav svima. Molim za pomoc. Posedujem Peugeot 406 1,8 sa fabrickim plinom AG (AutoGas). Kad na prekidacu ukljucim na plin elektroventil nikako da ga prebaci. Samo se cuje kako pokusava ali bezuspesno. Raspitivao sam se u par servisa ali kazu da niko u Beogradu i sire ne radi taj holandski sistem jer navodno nemaju softver za njegov racunar, delove i td.
Peugeot 406 plin holandski sistem
Collapse
X
-
malo odvrni saf koji drzi elektromagnet u odnosu na oprugu ventila,samo malo ga odvrni pola kruga,pa probaj.ovo radis na svoj rizik!!,ako nisi siguran nediraj!.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
-
-
Imam isti auto, istu gas instalaciju, odma da ti kazem da nije fabrichka vec je naknadno ugradjena. U jednoj od predhodnih tema sam dosao do saznanja ko u zemlji ima tester za AG auto gas netherlands, evo ga i link
http://idata4.network.biggnet.net/presh ... php?t=1676
Jos nisam ishao u taj servis, tako da ako ti skoknesh tamo reci mi kako je bilo.---------------------------------------------------
Peugeot 406 '98 1800cc 16v LPG conversion
---------------------------------------------------
Comment
-
-
Pozdrav Koji. Pratio sam tvoj problem sa autom od ranije. Ja sam auto kupio u julu 2004. (tad je i uvezen iz Holandije) i kad sam poceo da ga vozim na plin bilo je super. Sa jednim rezervoarom od 41 l prelazio sam na otvorenom skoro 400 km. A onda je posle par meseci crkao. Prvo je poceo mnogo da trosi u gradu cak 17 lit. a onda je lose radio na leru kao da hoce da se ugasi, da bi na kraju imao problem da nece da se prebaci na plin.
Comment
-
-
Moj je kupljen nedelju dana posto je uvezen, avgusta 2004.
Meni nije hteo da prebacuje na plin jedno vremen dok mije ecu od motora prijavljivao greshke.
Inache imam dosta dokumentacije o tom autogas sistemu, istrazivao ja maloako te zanima mogu ti dati.
Sada se i meni gasi u lerua ako dam jachi gas nece da se gasi vec trza, znachi moguce da je slichan problem. Uglavnom treba da idem na redovan servis sto se motora tiche, kada to reshim videcu kako se onda ponasha, ako i dalje divlja onda cu da ga nosim u bg na dijagnostiku.
U zavisnosti od toga sta mi kazu na dijagnostici videcu koji deo treba da naruchim ili ce mi ga oni samo malo nastimati u servisu.---------------------------------------------------
Peugeot 406 '98 1800cc 16v LPG conversion
---------------------------------------------------
Comment
-
-
Po opisu "kvara" nema nikakve veze koji je sistem (koje marke) u pitanju. Svaki normalni majstor sa znanjem moze resiti vas problem. O tome je pisano samo sto vi niste procitali a ja ne bi da ponavljam. Ne znam stvarno sta ovde jos nije napisano o gasu do sada. Bez muke nema nauke
Comment
-
-
Re: Peugeot 406 plin holandski sistem
Originally posted by madzixPozdrav svima. Molim za pomoc. Posedujem Peugeot 406 1,8 sa fabrickim plinom AG (AutoGas). Kad na prekidacu ukljucim na plin elektroventil nikako da ga prebaci. Samo se cuje kako pokusava ali bezuspesno. Raspitivao sam se u par servisa ali kazu da niko u Beogradu i sire ne radi taj holandski sistem jer navodno nemaju softver za njegov racunar, delove i td.
Comment
-
-
Re: Peugeot 406 plin holandski sistem
Originally posted by madzixPozdrav svima. Molim za pomoc. Posedujem Peugeot 406 1,8 sa fabrickim plinom AG (AutoGas). Kad na prekidacu ukljucim na plin elektroventil nikako da ga prebaci. Samo se cuje kako pokusava ali bezuspesno. Raspitivao sam se u par servisa ali kazu da niko u Beogradu i sire ne radi taj holandski sistem jer navodno nemaju softver za njegov racunar, delove i td.
Znaci teras tako dok radi, kad pocne da zeza skidas i satvljas drugi sistem!
Pozdrav!!!
Comment
-
Comment