peugeot 406,sagem i sekvent

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • torlak
    CBC Veteran
    • 10.11.2007
    • 100
    • knjazevac

peugeot 406,sagem i sekvent

pozz svima
    trazio sam i nisam naso,ako vec postoji tema ....izvinite i postavite link,molim vas.
    ovako,u pitanju je pezo 1,8i 16v,81kw, sagem ECU. servisi u mom kraju nemaju neku volju da ga rade,kazu da taj tip sa sažemovim kompjuterom nije moguce da radi kako treba,pogotovo na leru. hoce da variraju obrtaji ,da se gasi,....
    u cemu je problem tu? do uredjaja koji se nude(da ne reklamiram),do njih samih ili do automobila?
    hvala unapred
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Do njih samih, mislim servisera. Ta informacija kruži već neko vreme, a apsolutno je netačna. Sagem ECU ima selektivno isključivanje cilindara (brizgača i varnice), ukoliko detektuje misfire i to je njegova najveća "mana", pa se serviseri plaše ugradnje kao da se radi o spejšatlu. Ispravan motor i ispravan uređaj rade bez problema.
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• torlak
      CBC Veteran
      • 10.11.2007
      • 100
      • knjazevac

hvala na odgovoru
      pozz

Comment

• ivankg
        CBC Član
        • 22.12.2010
        • 51
        • Kragujevac
        • Peugeot 306 1.8 16V

Re:

Jesi li ugradio? Ja imam 306cu sa tim motorom, pa me zanima isto.
        Peugeot 306 1.8 16V

Comment

Ja imam 406-icu sa tim motorom i ugradjen sekvent plin. Auto trza samo kad polazi i kad idete prvom brzinom pri niskim obrtajima,sve ostalo je ok. Mogu vam reci da je auto zmaj,potrosnja 9 litara plina na 100km. Redovno kontrolisem potrosnju.To je leti. Zimi potrosi vise. Ko ne vjeruje nek se javi da ga vozim 100 km. Leti!!!

Comment

• torlak
            CBC Veteran
            • 10.11.2007
            • 100
            • knjazevac

ma nisam ,otiso je ubrzo dalje. ocu ,necu,pojavio se covek ....

Comment

Working...
            X