BRC sequent 24

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • samir
    CBC Član
    • 07.03.2007
    • 39
    • Sarajevo

BRC sequent 24

Pozdrav svima,

moze li neko da mi kaze koji su servisni intervali za gore navedeni sistem??

Meni je receno da je to 30 000 km, ali mi se to nekako cini puno.Ne zelim da mi sistem "zariba"redi filtera koje nisam promjenio na vrijeme.

Do sada sam presao oko 10 000 km na plin i nisam imao nikakvih problema, pa bih zelio da tako i ostane

Hvala
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Ne znam na shta mislish kad kazhesh "servisni intervali", ako nemash problema neka ustaljena praksa je da se filter menja na svakih 10000 km, a chak i ako ti je preporucheno na 30000 km ja bih to u najmanju ruku "prepolovio" tek preventive radi, zbog kvaliteta i "chistoce" plina. Sem toga, poshto se radi o 10 minuta posla i troshku reda par evrica onda stvarno mislim da se na tome ne treba shtedeti, jer i nema shta da se ushtedi. =]

Shto se kontrole instalacija tiche, pridrzhavaj se vec preporuchenih intervala onog ko ti je ugradio plindzu. U svakom sluchaju 30-40 k km je neki optimalan period za analizu i proveru. Verovatno ima i drugachijih (preporuchenih) podataka, ali ovo je uopshteno govoreci sasvim "blizu pameti" shto se najveceg broja brendova i verzija LPG instalacija tiche.
    http://www.bmw.tv

Comment

• samir
      CBC Član
      • 07.03.2007
      • 39
      • Sarajevo

Hvala

Comment

• boris58
        CBC Veteran
        • 19.02.2007
        • 196
        • Cacak

hmmm, u servisnoj knjizici ti stoji na 20k km

Comment

• dukili
          CBC Veteran
          • 29.08.2005
          • 104
          • pancevo

imam brc sequent i radim redovan na 20k km, tako pise i u servisnoj. bude dosta prljavstine u filterima, razmisljam da samoinicijativno skinem interval na 15k km.
          "Sta god da ti se danas dogodi, ma kako ruzno ili bez veze, mnogo je bolje nego
          da ti se ne dogadja nista, jer ce zivot biti zanimljiviji." - A.P.

Comment

• gorky
            CBC Senator XXL
            • 08.06.2007
            • 860
            • Vojvodina,Kikinda

sve vam piše u servisnoj knjižici,pridržavajte se toga što piše i ne bojte se

Comment

Working...
            X