Alfa 164 Turbo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 75ts
    CBC Senator XXL
    • 28.04.2005
    • 651
    • Beograd-Mirijevo

Alfa 164 Turbo

Interesuje me da li je moguca ugradjna plina na Alfu 164 2.0 Turbo V6 210KS 90 god. Da li je moguce ugraditi plin na ovakav auto, a da se pritom sto manje izgubi na snazi motora.
  • -Vedran-
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 3255
    • Beograd

Naravno da je moguce...samo kosta!
    Power of dreams !!!

Comment

• Jovan HF
      CBC Veteran
      • 13.02.2005
      • 145
      • BGD-Karaburma

Re: Alfa 164 Turbo

Originally posted by 75ts
      Interesuje me da li je moguca ugradjna plina na Alfu 164 2.0 Turbo V6 210KS 90 god. Da li je moguce ugraditi plin na ovakav auto, a da se pritom sto manje izgubi na snazi motora.
      Dobrodoso!!!

Naravno da je moguce kao sto honda kaze, prvenstveno zavisi sta ti hoces koj sistem.
      Cena sa direktnim ubrizgavanjem za 6 cil je oko 1500 eur.
      A sa lovecom oko 650 eur.

Naravno imas i za 350-400 eura ali nek ti je bog u pomoci!!!

AUDI A3 1.8T-20V+CHIP
      www.lovatogas.co.yu

Comment

• *IvanT*
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2005
        • 3234
        • Srbija, Beograd, Kara

Re: Alfa 164 Turbo

Moguce je.

Ako hocesh iste performanse i necesh puno da experimentishesh i rizikujesh, jedina prava varijanta je direktno ubrizgavanje gasa.

Cena prava sitnica. Sa ugradnjom oko 1.5kE.

Koliko je preshao motor?
        http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• 75ts
          CBC Senator XXL
          • 28.04.2005
          • 651
          • Beograd-Mirijevo

Nisam suguran koliko je presao, to me cisto interesovalo posto sam razmisljao da uzmem jednu takvu alfu koja torsi oko 15l benzina pod uslovom da je vozis "normalno" znaci moze to i vise. Ali taj auto ne vredi vise od 2500-3000 eura tako da je mnogo dati jos 1500. Ali mi je bitno da ima resenje i za turbo motore, posto sam slusao razne price da na turbo motore ne moze plin.

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Nisam suguran koliko je presao, to me cisto interesovalo posto sam razmisljao da uzmem jednu takvu alfu koja torsi oko 15l benzina pod uslovom da je vozis "normalno" znaci moze to i vise. Ali taj auto ne vredi vise od 2500-3000 eura tako da je mnogo dati jos 1500. Ali mi je bitno da ima resenje i za turbo motore, posto sam slusao razne price da na turbo motore ne moze plin.
            Cena je takva kava je ali je rešenje. Postoje i stariji sistemi koji su jeftiniji. I pre se ugradjivao gas u turbo motore ali ej to uvek skopčano sa rizikom od detonacije što nije dobro za motor i vlasnikov džep.
            Novijim sistemima se to izbegava pa strada džep u početku ali ej posle sve ok i mirna vožnja uz daleko bolje performanse nego kod starijih sistema za gas.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• srdjan_p
              CBC Senator XXL
              • 01.12.2004
              • 1915
              • ZR

Drugarov cale ima upravo taj auto. Sam je ugradio autogas uredjaj jer se covek bavi time izmedju ostalog i za potrosnju ne znam ali da ide ide...ide isto kao i na benzin
              Koji je sistem u pitanju neznam tacno ali mislim da ima neke veze sa tim direktnim ili kako vec...ali u svakom slucaju je nesto najsavremenije trenutno znajuci coveka sta radi i kako radi.
              Neko od vas koji se bavite time ga verovatno poznaje(Ratko - Euroteh gas).

Comment

• srdjan_p
                CBC Senator XXL
                • 01.12.2004
                • 1915
                • ZR

E da, drugar mi je spominjao sad za prvi maj kako je auto na prodaju pa ako ima zainteresovanih...

Comment

Working...
                X