Pogledajte dobro snimak,u prvom autu je benzin u drugom je ugradjen plin profesionalno sa kvalitetnim uredjajem a u treci je ugradjen jeftin uredjaj kod nekog baje za otprilike 150 evra.Prosudite sami pa iznesite svoje misljenje.
UGRADNJA PLINA "JEFTINA A DOBRA"??????????
Collapse
X
-
UGRADNJA PLINA "JEFTINA A DOBRA"??????????
Pogledajte dobro snimak,u prvom autu je benzin u drugom je ugradjen plin profesionalno sa kvalitetnim uredjajem a u treci je ugradjen jeftin uredjaj kod nekog baje za otprilike 150 evra.Prosudite sami pa iznesite svoje misljenje.Tags: None
-
-
Svi smo gledali test auta sa ugradjenim tng-om na SAT-u, ali ovo je ipak dokaz da do eksplozije moze doci, ja sam imao negativno iskustvo sa plinom samo u slucaju lose struje, bobina, ruka, kapa, kablovi, svecice - ...o me je samo tako. U svakom slucaju koliko toliko mislim da je ovo stariji snimak i da nadam se nema vise takvih dilbera, i onih koji bas toliko ne vode racuna oko ugradnje i ovih koji su za volanom a da se bar malo ne razumu i dozvole neku bas katastrofalnu ugradnju i pritom plate. Srbija je definitivno podrucje gde se svi u sve razumu, ili ko zna...svakakvih ludaka ima
Comment
-
-
@JonicaAlfa
Na žalost kod nas ima još mnogo automobila koji se voze sa takvom opremom. I na žalost još uvek ima puno servisa koji ugradjuju te ŠKLJ ventile a na još veću žalost prolaze atest.
Comment
-
Comment